Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol van ilyen toalett (WC) motor?:D
Na miaz van valami jó vétel ezért lapít mindenki?:D
Nos... Az anyagi helyzetem jelenleg nem teszi lehetővé hogy a Német Ebay-ről vásárojak Ennél cizelláltabban nem tudtam fogalmazni
Mi számít anak ha nehezen jár a váltó? Mit szabályoz az a tengely? Bonyolultabb mint a simón
Berakod 2-esbe. Majd jobb oldalon a váltótengelyen lévő csavart tekergeted. Ha nehezen jár a váltó akkor lazítani kell a csavaron. Ezt az anyát a kis fülekkel le kell rögzíteni mert máskülönben elmozdul. Egyszerre ne fordíts sokat! Negyed meg fél fordulatokat. El lehet vele játszani egy darabig. Azután ha nagyjából megvan menet közben ki kell próbálni. Ha a sebességeket kidobálja (általában magasabb fordulaton teszi) akkor még állítani kell rajta. Sajnos már nem emlékszem, hogy pontosan hogy is csináltam....
igy állhat a tied is... http://www.zuendapp-bayern.de/...
Vegyél inkább jo blokkot.. http://www.ebay.de/itm/zundapp...
kép?
Köszönöm! Váltóbeállításra tipp esetleg?:(
Typ 530-03, Modell WK-TT
Typ 530-53, Modell Cross 5Gg
Typ 530-55, Modell Cross 5Gg mit Blinkern, Bremslicht und Spoiler
Typ 530-60, Modell KS Sport 5Gg mit Zusatzbescheid f. Rechteckscheinwerfer
Typ 530-61 L1, Modell SuperSport 5Gg mit Zusatzbescheid f.Rechteckscheinwerfer u. geänderte Blinklichter
Typ 530-65 L1, Modell WK-TT mit Rundscheinwerfer, Zusatzbescheid f.Rechteckscheinwerfer ohne Cockpitverkleidung
Typ 530-66 L3, Modell WK-TT mit Rundscheinwerfer, Zusatzbescheid f.Rechteckscheinwerfer mit Cockpitverkleidung
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...

Valakinek rettenetes Racsnibringagép?
Igen, én kerestem, de úgy döntöttem hogy inkább veszek egy másik blokkot, mert a jelenlegi nagyon gatya már ... Majd ha üzemképes, és megbízható lesz az új blokkal, akkor a régit mindenképp széthúzom és megnézem mi a baja. A léptetővilla hibáját gyanítom, ettől függetlenül nem biztos hogy az lesz a gáz (Amúgy 4 gangos)
Pontos típus Zündapp 530-65 1978 ból de milyen típs lehet nem találtam róla semmit
Te kerestél régen léptetővillát vagy mi volt az 5 gangoshoz?
Azt viszont hogy hogy lehet beállítani miért nem tudjátok leírni? Megoldom magam.
Ígértem képet... Bizony, kéne bele egy tisztességes blokk - Remélem sikerül Zündapp-pal elbizniszelni. Viszont akkor is kell rá egy normális henger, mert a jelenlegi eléggé harmatos teljesítményű.
Aki tud esetleg, vagy ha lenne valakinek eladó darab az szóljon!
ha eladod irj emailt,mert lehet hogy megvenném...
Jó de mégis hogyan kell beállítani? Mert azt még mindig nem írtad le:( Betettem. 3 hézagoló volt ahová fel lehetett tenni feltettem mert külömböző méretüek voltak és csak egy helyre mentek fel. Meg megnéztem hogy rendesen álljanak benne a fogaskerekek úgy hézagoltam.
Ja elszenvedsz 1 darabig, ha nincs hozzá megfelelő szerszámod.
A váltónál meg arra kell figyelni, hogy tele van mindenféle hézagolókkal. Ha ezeket kihagyod/ rossz helyre rakod akkor a sebességeket nem fogja venni vagy ha mégis beveszi akkor kidobálja (tapasztalat) és állítgathatod bárhova a tengelyt, akkor se lesz jó.
Kuplunggal el lehetett szenvedni mi egy darabig...:D
A blokk már egészbe van. Összeraktam. Igen ittvolt nemmessze Téten. Ez vízhűtéses de elöl dobfékes de alu kerekes. 530-60 ha jól emlékszem a teljes típusa. Csak a váltóbeálítás érdekelne mivel németül nem tudok ha valaki le tudja fordítani megköszönném.
MrTea! Azt a piros Dappot vetted meg ami a napokban jelent meg a használtautón?
Egyébként a sima Ks50 sportok elöl dobfékesek voltak.
Jah és fényképet róla!
ha lefotoznád,okosabbak lennénk..