Ez a motor a Tolna megyei Simontornya településről való.
Eredetileg bordó volt csak a gyári matricaszett az ezüsthöz volt akkor kapható.
220e környékén tart a felújítás. Sajnos nem arra végződik. Él az a cím ami adatlapon kint van neked? E-mailben megbeszéljük...
Szóval ez lett a somogyi piros k80-as Zündappból két év alatt. Szép munka. Meglátogatlak, hogy erőt merítsek. Nekem is van még néhány motor amit fel kellene ilyen állapotba hozni, de sajna csak ez az egy van egyben, és esélyem (időm) sincs, hogy egyszer nekilátok. Ez eredetileg levegős kék - szürke volt, de egy másik vizes tanjkját kapta. Most meg el kezdett folyni belőle az olaj, mint a képeken is látható.
A találkozó nincs kizárva, sőt, szerintem Aug. végéig sort keríthetünk rá, a köv. hetekben családi ok miatt azonban kizárva.
Ha még 177re végződik a számod, akkor meg tudlak csörgetni.
Ilyenem van... Elnyalta az éket úgy forgott Nem véletlenül kéne már egy patent blokk A CDI elméletileg egybe van építve a trafóval, tehát nem egy külön kiforrasztós egység. A Malaguti f- szériás robogóinak a gyújtáselektronikája egy az egyben jó hozzá. Kapni ilyet újonnan is, de ha érdekelne bontott egység, akkor írj mailt...
Sziasztok!
A képen látható gyújtással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? milyen teljesítményű kondit érdemes belerakni, mert hozzávalót nem találtam sehol. És milyen trafót lehet rákötni, amit nálunk is lehet kapni? típus DUCATI ZEM 31.16.80, 6V, 19/10/10 W.
Előre is köszönöm. Üdv
ezt láttátok már?
prof. Zündapp Janus
Eredetileg bordó volt csak a gyári matricaszett az ezüsthöz volt akkor kapható.
220e környékén tart a felújítás. Sajnos nem arra végződik. Él az a cím ami adatlapon kint van neked? E-mailben megbeszéljük...
A találkozó nincs kizárva, sőt, szerintem Aug. végéig sort keríthetünk rá, a köv. hetekben családi ok miatt azonban kizárva.
Ha még 177re végződik a számod, akkor meg tudlak csörgetni.
Várom javaslatotokat időpont tekintetében.
Veled mikor lehet összefutni? Állandóan próbállak elérni, de egyszerűen semmi.
Én is gurultam egyet a hétvégén K80
http://www.ebay.de/itm/Kondens...
Ha ilyenbe kell:
http://www.kreidler-museum.de/...
A képen látható gyújtással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? milyen teljesítményű kondit érdemes belerakni, mert hozzávalót nem találtam sehol. És milyen trafót lehet rákötni, amit nálunk is lehet kapni? típus DUCATI ZEM 31.16.80, 6V, 19/10/10 W.
Előre is köszönöm. Üdv
Köszönöm, azt hiszem ez az! Ha sor kerül rá, mit kérnél a komplett kuplungért?
Meg kellett volna venni...