Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kromozásra én is benevezek,egyben olcsobb szerintem..
Hát ezért félek... :S:S
Igen, az.
Én még nem csináltattam, de hallottam jót is, rosszat is.
De aza közvágóhídhoz közel? És azok milyen minőségűre csinálják?
Csepelen nem is tudok.

Soroksári úton tudok egyett.
tényleg merre van egy krómozó? mert nekem is marhára kéne.. nagyon... A csepeli meg nem mindent vállal be..:S :(
Viszont ha elszíneződött a króm akkor nem a krómozást ajánlanám.... Gyárilag megcsinálták jóra csak sokaknál látni hogy az ujrakrómozott könyök elszíneződik....
Van egy kis maradék lecsóm keddről.
Csere?
Igenis elégedett.
20-ért gyújtást és váltót sem kapott volna!
Nálam egy egész blokkot kapott!
Akkor 5000 az ajánlatom.
Türelem rózsátterem.Meglátod kapsz te azért még tisztességes összeget is.
Újabb elégedett ügyfél.
Na srácok tegyetek ajánlatot a Monzámra a licit 0 ról indul.(az első elfogadható ajánlat viszi)
Kajak szinte riga árba oda adom.
Úgy állok, hogy a festő éppen a 4. határidőt módosította tegnap
Még a blokk sincs összerakva. Aztán meg kedvem sincs hozzá jelenleg
Egyébként minden megvan, remélem mire elolvad ez a nagy hó, addigra megjön a kedvem, meg a festett cuccok, aztán elkezdjük összerakni. Ha tudsz jó krómozót, az érdekelne. A BMW kipufogókönyököket le kellene krómoztatnom.
Ezt írta, akinek eladtam a blokkot:
""A dugattyút elkalapálta valami, elképzelhető, hogy egy tűgörgő darab a hajtókarból, megrendezte a hengerfejet is, a gyűrű is beszorult, a dugattyú hornya szétment. A hajtókar rendesen kottyan, így a főtengelyt fel kell újítani, valamint a gyújtást is babrálta valaki, meglehetősen erőszakos munkával szerelt, szerencsére az ékpálya ép. "
Én már elkezdtem a fényezést meg a krómozandó dolgokat is elküldtem...Egész jól haladok vele... Te hogyállsz?
Azta!
Majdnem ilyen lesz a miénk is csak piros matricákkal.
Igaz, több mint kétszer ennyi lesz a vége...
PUCH DS 50 A KIRÁLY.
Én speciel Cobraval szeretnék majd oda lemotorozni Veszprémből Akár BMW is jöhetne. De ha meg kell mutatni lepöfögök a Verhovinámmal is és vissza is jövök hibamentesen.
Lacházán, nyélgázon? ?
Én kérek elnézést:)
az én versenyajánlatom persze senkit sem érekel!majd oda megyek,simson találkozora nem!