Viszont ha elszíneződött a króm akkor nem a krómozást ajánlanám.... Gyárilag megcsinálták jóra csak sokaknál látni hogy az ujrakrómozott könyök elszíneződik....
Úgy állok, hogy a festő éppen a 4. határidőt módosította tegnap
Még a blokk sincs összerakva. Aztán meg kedvem sincs hozzá jelenleg
Egyébként minden megvan, remélem mire elolvad ez a nagy hó, addigra megjön a kedvem, meg a festett cuccok, aztán elkezdjük összerakni. Ha tudsz jó krómozót, az érdekelne. A BMW kipufogókönyököket le kellene krómoztatnom.
Ezt írta, akinek eladtam a blokkot:
""A dugattyút elkalapálta valami, elképzelhető, hogy egy tűgörgő darab a hajtókarból, megrendezte a hengerfejet is, a gyűrű is beszorult, a dugattyú hornya szétment. A hajtókar rendesen kottyan, így a főtengelyt fel kell újítani, valamint a gyújtást is babrálta valaki, meglehetősen erőszakos munkával szerelt, szerencsére az ékpálya ép. "
Én speciel Cobraval szeretnék majd oda lemotorozni Veszprémből Akár BMW is jöhetne. De ha meg kell mutatni lepöfögök a Verhovinámmal is és vissza is jövök hibamentesen.
Én még nem csináltattam, de hallottam jót is, rosszat is.
Soroksári úton tudok egyett.
Csere?
20-ért gyújtást és váltót sem kapott volna!
Nálam egy egész blokkot kapott!
Kajak szinte riga árba oda adom.
Még a blokk sincs összerakva. Aztán meg kedvem sincs hozzá jelenleg
Egyébként minden megvan, remélem mire elolvad ez a nagy hó, addigra megjön a kedvem, meg a festett cuccok, aztán elkezdjük összerakni. Ha tudsz jó krómozót, az érdekelne. A BMW kipufogókönyököket le kellene krómoztatnom.
""A dugattyút elkalapálta valami, elképzelhető, hogy egy tűgörgő darab a hajtókarból, megrendezte a hengerfejet is, a gyűrű is beszorult, a dugattyú hornya szétment. A hajtókar rendesen kottyan, így a főtengelyt fel kell újítani, valamint a gyújtást is babrálta valaki, meglehetősen erőszakos munkával szerelt, szerencsére az ékpálya ép. "
Majdnem ilyen lesz a miénk is csak piros matricákkal.
Igaz, több mint kétszer ennyi lesz a vége...