Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod mi a külőnbség az elmélet és a gyakorlat kőzőtt? hogy a kép amit kértem,elméletileg kicserélődőtt,de gyakorlatilag nem. majd én is igy tartom a szavam legkőzelebb
Az volt de eléggé
Mert az állást a tűgörgők nem szeretik, lásd az én Cobram.
Vicces, de eddig a Monzát utáltam legjobban esztétikailag. Az enyémet látva eléggé bejön.

Bááár, ha eminem-ét megnézem, az megint nem jön be. Nemtudom, talán a szín teszi. Vannak olyan járművek, amig csak bizonyos színekbe jönnek be...
biztos óóóócsóóóó vóóót,ezért nem csoda hogy nem megy..
Te csak ne szőjjé elméleteket...
biztos óóóócsóóóó vóóót,ezért nem csoda hogy nem megy..
Jah és MONZA
Na ugye volt az az elméleted hogy minden puchos előbb utóbb zündappos lesz én ezt fordítva látom megvalósulni.

nono, miért kéne azt cserélni? Lehet csak a dugónál vannak bajok.
Meg van ragadva? Fuj. Akkor annyira nem is kívánlak el mert valszeg lesz egy főtengelycseréd:D
Ééén?
Neeeem tudom...

Nem megyen.
Mikor odamentem, akkor derült ki, hogy álltába megállt.

Egyébként: Simson ülés olcsón eladó!
Megyen ez?
Simson ülés azért befigyel meg a poshadt felni...
Amúgy tudod hogy most hova kívánlak nem?
háháhá
Mert azthidtem raktál már fel képet...
Most miért kell lelőni a poént?!
Azthittem monza-ból 5gang volt a legtöbb!
Mit lehet tuni ezekről?M50 JET körül vannak erőben?Jókis léghűtés nincs is annál jobb!
Jah a Monza 6sl
Most adok érte 18-at!
Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak ...tovább »a gólyával. Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe,vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is,olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól:-- Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!

Viccesről van!
passz,ahogy olvastam,50 km/h körül.
Ezek lido robogók mennyivel mennek?
Puch Lido Vario robogó alkatrészek eladók,blokk,karburátor,önindító,vázelemek,idomok stb.
Na kell a henger de lehet hogy nem is króm!
Képet hama!