Nem kell 3 ezerért a tied.
Mentem be a garázsba mindig útba volt mindig odébb löktem egy kicsit na ma betelt a pohár kikaptam blokkot.
Körbe kérdezek 1-2 embert ha nem kell megy a vastelepre.
Amúgy még van 1-2 cucom hozzá az is megy a telepre a picsába ha nem kell senkinek.
Életem legnagyobb tévedése volt.
Na forumozok ti úgy is az olyan motrokat szeretitek amik régiek/már nem gyártják na ez már egy nem is létező országból való SuperSport gépnek a blokkja.
Berugókar és váltókarom sajna nincsen minden más blokk alkatrész van,komplett blokk.
Csak a hengert,hengerfejet,és kuplung lamellákat vettem le róla,de azok is megvannak.
Ha érdekel adatlapomon elérhetőség.
Puch Lido-hoz kellene nekem karburátor Meg még néhány apróság ha valaki tud valamit ami jó bele vagy valamit amivel ki lehet váltani a lido karbit
Köszi
Na ha így nem kell senkinek mielőtt elvinném a telepre azt le veszem.
Nem kell 3 ezerért a tied.
Mentem be a garázsba mindig útba volt mindig odébb löktem egy kicsit na ma betelt a pohár kikaptam blokkot.
Körbe kérdezek 1-2 embert ha nem kell megy a vastelepre.
Amúgy még van 1-2 cucom hozzá az is megy a telepre a picsába ha nem kell senkinek.
Életem legnagyobb tévedése volt.
Help.
Kezed jobban van már?
Javulgat?
Mi újság veled?Minden ok?
előre is köszi
Csak a hengert,hengerfejet,és kuplung lamellákat vettem le róla,de azok is megvannak.
Az adatlapomon láthatod a mail címemet, jöhet oda.
Berúgókarod nincs véletlenül?
Hétvégén tudok róla képeket mellékelni,hogy mi milyen állapotban van,árban meg megegyezünk valami ki összegben.
Megpróbálkozom vele.