Ha száraz fekete akkor sok az olaj azaz kormoz. ha fényes benzinszagú fekete akkor köpi a gyertyát ilyen esebben a sűbertűt lejjebb kell tenni eggyel vagy kettővel és a levegőt állítani úgy hogy teljesen bevelé zátod és onnan kifelé 2-t tekerni és aztán innen finoman állítgatni és gázdt adagolni hogy mikor pörögfel jobban ha jobbap felörög akkor hagyni így a állítást. remélem segítettem.
Még kárpátiám is vam eladóba a kárpáiához nem sok hiány van.szinte majdnem mindene megvan csak az apróságok kellene hozzá. remélem nem kell leírni hogy milyen a kárpátia mert az ritka:)
Egy kis segítéget kérnék:
adott a Kreidler motorom.
Múltkor elmentem vele motorozni, megállt alattam.
Azután csak kb 3-4 héttel nyúltam hozzá. Gyertyacsere próbaképpen, karbipucolás. És indult.
Levittem a teraszról, hogy megjárassam. Lent beindítottam, jár kb 3 másodpercig, és leáll. Utánna hidegindítóval sem volt hajlandó beindulni.
A százéves Millenáris Csarnok a hétvégén a magyar innováció és iparművészet versenyszerű megmérettetésének ad otthont. 60 különleges, egyedi motor mellett félszáz épített autó versenyez 14 kategóriában. A közönség is szavazhat, a fődíjak közönségdíjak.
Programok: Tom Stormy koncert, Wild címlaplány szépségverseny, hot rod festmény kiállítás és aukció. Díjátadás: 18 órakor.
Nyitva: 11-20 óráig. Belépődíj: 2000.- Ft (Wild előfizetőknek féláron)
A Motorépítő Bajnokság hivatalos állomása, nemzetközi díjnyertes motorokkal. Az old school, a chopper, a dragster
Az old school, a chopper, a dragster különlegességei mellett idén a magyar motorépítők után az autósok is belehúztak. Olyan autentikus hot rod, street rod, oldie, és custom felhozatal versenyez a díjakért, mely bármely országban megállná a helyét!
Ha szavaztál, szavazz Te is! http://www.youtube.com/watch?v... www.emat.hu
Mai fejlemények a motoromról... A hátsó kerék némi átalakítást hajtottam végre, a riga hátsófékdob, és riga lánckerék adapterrel, és sok csiszolgatás meghozta az eredményt.a elsőre csináltam fékdobtartót 45-ös vízcsőből ami pont a 40-es a belső és szépen fog majd rásimulni a teleszkópra. még nem szereltem fel mert frissen festettem. na ide vele komenteket. :):) Amúgy mentek vele egy kört nem tom vhogy rendesen egykerékre kap vele :D és még a 3-ikban is túl gyors:D De nincs km/h-m és ne is kérdezetek hogy mennyivel mentem.
Nem bánom, hogy kölcsönvetted a képet a blokkomról.
Használd egészséggel.
Az eleje a két teló plusz kifliket jelenti?
Az eleje és a kuplung (milyen állapotú?) esetleg érdekelne.
Hogyé adod ezeket?
Sachs motorblokk alkatrészek eladók!
Blokkfelek,főtengely,kuplung,henger,hengerfej,motoplat gyújtás(trafó nincs) Stb...
Van még Sachshoz komplett eleje amin a féknyereg felfogató is rajt van(kormánykiflikkel).
Simson alkatrész csere érdekel.
Ilyen blokkról lenne szó,bocs,hogy a képet kölcsön vettem.
Eléggé fekete a gyertya.
Van egy ktm comet gp 50 em, puch blokkos. Ennek kéne kapcsolási rajz, megköszönném ha valaki tenne fel. köszönöm.
adott a Kreidler motorom.
Múltkor elmentem vele motorozni, megállt alattam.
Azután csak kb 3-4 héttel nyúltam hozzá. Gyertyacsere próbaképpen, karbipucolás. És indult.
Levittem a teraszról, hogy megjárassam. Lent beindítottam, jár kb 3 másodpercig, és leáll. Utánna hidegindítóval sem volt hajlandó beindulni.
Ötlet, hogy mit csináljak?
Karbi nincs eldugulva.
Április 11-én, vasárnap, a Millenárison:
EMAT – 14. Devils Motor Show
A százéves Millenáris Csarnok a hétvégén a magyar innováció és iparművészet versenyszerű megmérettetésének ad otthont. 60 különleges, egyedi motor mellett félszáz épített autó versenyez 14 kategóriában. A közönség is szavazhat, a fődíjak közönségdíjak.
Programok: Tom Stormy koncert, Wild címlaplány szépségverseny, hot rod festmény kiállítás és aukció. Díjátadás: 18 órakor.
Nyitva: 11-20 óráig. Belépődíj: 2000.- Ft (Wild előfizetőknek féláron)
A Motorépítő Bajnokság hivatalos állomása, nemzetközi díjnyertes motorokkal. Az old school, a chopper, a dragster
Az old school, a chopper, a dragster különlegességei mellett idén a magyar motorépítők után az autósok is belehúztak. Olyan autentikus hot rod, street rod, oldie, és custom felhozatal versenyez a díjakért, mely bármely országban megállná a helyét!
Ha szavaztál, szavazz Te is!
http://www.youtube.com/watch?v...
www.emat.hu
Használd egészséggel.
Az eleje a két teló plusz kifliket jelenti?
Az eleje és a kuplung (milyen állapotú?) esetleg érdekelne.
Hogyé adod ezeket?
de néha beindul meg jo is az lehet h bemelegszik a trafo és nem ad szikrát?
Nem tudsz valami puchot eladót?
Más alkatrészed esetleg?
Meg MZA-s is van meg használt gyári is meg új simeringek starhoz meg új patentszem.
Blokkfelek,főtengely,kuplung,henger,hengerfej,motoplat gyújtás(trafó nincs) Stb...
Van még Sachshoz komplett eleje amin a féknyereg felfogató is rajt van(kormánykiflikkel).
Simson alkatrész csere érdekel.
Ilyen blokkról lenne szó,bocs,hogy a képet kölcsön vettem.
Másik trafóval kellene próbáljad vagy gyári odavalóval...