Mondtam. A tank egy nagy kalap sz.r! Nincs ejtése és belül is lamellás. Ez még olcsó benzinre lett tervezve. Fél liter alatt bele kell lógatni a benzint sőt még 1 liter körül is. Tartalékon is.
Megmondom őszintén nem tanulmányoztam még őt.
Volt olyan sejtésem hogyha kiljebb tekerem akkor nő az apaljárat mert mintha nőtt volna.
Köszönöm az információt de nem értek veled abban hogy jobb mint akármelyik bing a BING AZ BING nem pedig berliner vergasser und filter.
Ennek, ha tökig betekered az alapjárati MENNYIÉSÉG csavarját, onnan vagy négyet kell visszfelé tekerni, hogy a csavar egyáltalán elérje az alapjárati csatorna furatát.
Innen szabályoz KIFELÉ, ha ettől beljebb akár hová tekered, kurvára nem történi semmi.
Ezért is szokták mondani, hogy beállíthatatlan, mert nem jönnek rá erre, illetve nem értik az egész működését.
Az n3egy nagyon ravasz, és mellesleg jó karbi, jobb mint bármelyik bing.
A sok kicsi, és sokszor megtörő járat miatt, viszont a kosz a halála,sok mucsai azért nem tudja kezelni, mert azt nem tűri, ha tyúkszar kerül a tankba.
Gondolom, N3 karburátor.
Nem szar, csak érteni kell hozzá:)
Teljesen más rendszerű, mint más karburátorok.
Például az alapjárati csavart, nem befelé tekerve növekszik a fordulat, hanem KIFELÉ!
Ráadásul, mivel a csavar, a szivató járatával közös furatban van, NEM TÖKRE betekert állapottól egyből szabályoz, hanem jóval kintebb.
NAgyon pipi kis karbi, azok szokták leszarozni, akik nem értenek hozzá.
Amúgy nem értem miért nem veszel neki valamit, csinálod meg az apró hibákat, és adod el picit többért?
Volt olyan sejtésem hogyha kiljebb tekerem akkor nő az apaljárat mert mintha nőtt volna.
Köszönöm az információt de nem értek veled abban hogy jobb mint akármelyik bing a BING AZ BING nem pedig berliner vergasser und filter.
Ennek, ha tökig betekered az alapjárati MENNYIÉSÉG csavarját, onnan vagy négyet kell visszfelé tekerni, hogy a csavar egyáltalán elérje az alapjárati csatorna furatát.
Innen szabályoz KIFELÉ, ha ettől beljebb akár hová tekered, kurvára nem történi semmi.
Ezért is szokták mondani, hogy beállíthatatlan, mert nem jönnek rá erre, illetve nem értik az egész működését.
Az n3egy nagyon ravasz, és mellesleg jó karbi, jobb mint bármelyik bing.
A sok kicsi, és sokszor megtörő járat miatt, viszont a kosz a halála,sok mucsai azért nem tudja kezelni, mert azt nem tűri, ha tyúkszar kerül a tankba.
http://auto-motor.vatera.hu/ve...
Csak a kettő sajnos nem 1 kategória.
mert elcseréltem volna a gyorsaságimat erre...
De amúgy 100 felett.
Nem szar, csak érteni kell hozzá:)
Teljesen más rendszerű, mint más karburátorok.
Például az alapjárati csavart, nem befelé tekerve növekszik a fordulat, hanem KIFELÉ!
Ráadásul, mivel a csavar, a szivató járatával közös furatban van, NEM TÖKRE betekert állapottól egyből szabályoz, hanem jóval kintebb.
NAgyon pipi kis karbi, azok szokták leszarozni, akik nem értenek hozzá.
cseburaska176@hotmail.com