Slampixxx
meg kell mondjam, nem mindig tudom követni a gondolatmenetedet.
Az mit jelent, hogy sokan itt maguknak motoroznak?
Te talán valaki másnak? Hogy kell ezt érteni?
Továbbá kitalálod nekem, hogy mit kellene csinálnom (kipofozni a KTM-et), aztán furcsállod, ha mégsem akarom. Hidd el, el tudom én dönteni, hogy mit akarok. Nagy fiú vagyok már
meg alap 1:33-as benzinnael járok ahol ezt így adják a keveréket és nekem így tök jó. Bár sokan 1:50-essel járnak az is jó csak hamarabban sül meg a dugó:)
nekem a s51-esnél a hengerfejből 2--3 mmre van lemarva és a hengerfeje és a hengernek a illesztése 500az utána 1000res csiszolópapírral csiszolni az üveglapon. és ilyenkor kurva nagy kompressziót csinál:) és az utána a gyertyánál gyújtásállításkor kb 1,5-2 mmrel állítom be.
Az előgyújtást főtengelyelfordulásban kell értelmezni, hót mindegy, hogy a hengerfej hol van ahhoz képest, a gyula mindíg uygan oda esik.
De lehet, hoyg nem értem
Az olaj ténylegesen csökkenti a benzin oktánszámát, de ezen akkor érdemes rugózni, ha 1/15 tel járatod:)
HA modern olajból 1/40-50 nel küldöd, ezzel nem érdemes foglalkozni.
NAgyon tudományos kérdés:azt halottam (okos embertől) hogy ha 98-as benzinbe olajat teszek az lebutul 95-re és azzal még kb 14-es kompresszióig ellehet menni.
Az volna a kérdésem hogyha: így 1:9,5 höz a kompreszió gyárilag a 85-ös benzinhez
mennyit érdemes leszedetnem a hengerfejből hogy jólegyen és mennyi előgyújtást állítsak neki.
Ez nagyon érdekes kérdés kíváncsian várom a válaszod.
Ha nem nagy kérdés megírhatnád érdekele egy megfelelő kompresszióviszony egy alap dugóhoz és alap ablakokhoz a megfelelő benzin olaj keverék és gyújtásbeállítás, esetleg más sok jótanács.
Nem nekem kell most motor, hanem a barátomnak.
Nekem nem az ilyen motorok üzletszerű restaurálása a fő tevékenységem, csak saját célra dolgoztam.
Az az egy szép és jó motor elég nekünk ebben a kategóriában.
Szégyenszemre senki sem volt az itteni kollégék közül Agárdon a velencei tó kerülő találkozón. Azt hittem legalább egy-két itteni motort látok, de nem.
Bocsi, ha beleszóltam valamibe. Asszem mostanába nem jutunk közös nevezőre.....
Nem mondok semmit inkább.
meg kell mondjam, nem mindig tudom követni a gondolatmenetedet.
Az mit jelent, hogy sokan itt maguknak motoroznak?
Te talán valaki másnak? Hogy kell ezt érteni?
Továbbá kitalálod nekem, hogy mit kellene csinálnom (kipofozni a KTM-et), aztán furcsállod, ha mégsem akarom. Hidd el, el tudom én dönteni, hogy mit akarok. Nagy fiú vagyok már
Az előgyújtást főtengelyelfordulásban kell értelmezni, hót mindegy, hogy a hengerfej hol van ahhoz képest, a gyula mindíg uygan oda esik.
De lehet, hoyg nem értem
HA modern olajból 1/40-50 nel küldöd, ezzel nem érdemes foglalkozni.
Már tényleg ki kéne mennem
Az volna a kérdésem hogyha: így 1:9,5 höz a kompreszió gyárilag a 85-ös benzinhez
mennyit érdemes leszedetnem a hengerfejből hogy jólegyen és mennyi előgyújtást állítsak neki.
Ez nagyon érdekes kérdés kíváncsian várom a válaszod.
Ha nem nagy kérdés megírhatnád érdekele egy megfelelő kompresszióviszony egy alap dugóhoz és alap ablakokhoz a megfelelő benzin olaj keverék és gyújtásbeállítás, esetleg más sok jótanács.
Akkor ha milivel lejebb kerül akkor pl mili utógyújtást adok csak ennyi?
Rendszerint minden széria benzinmotornak 20 fok körüli az előgyújtása.
s51 nek 1,8 ról addig érdemes csökkenteni tizedenként, amíg már ygengébben nem megy.
A szabvány 1,6-1,8
Az s50nek 1,5-1,7
Emberek mikor csinálunk már fórum találkozót?
Amint lesz valami gépem megyek és ki próbálom a Zündappot
Amúgy nem érdekel valakit a Dellorto 12-es karbim?
Nem bántam meg azt a blokkot amit vettem tőled.
http://www.google.hu/imgres?im...
Tegnap találkoztam 'eminem'-el, legalább őt megismertem.
Nem azt mondtam, hogy üzletszerűen restauráld, csak kicsit kipofozni, amennyire neki jó.
Nekem nem az ilyen motorok üzletszerű restaurálása a fő tevékenységem, csak saját célra dolgoztam.
Az az egy szép és jó motor elég nekünk ebben a kategóriában.
Szégyenszemre senki sem volt az itteni kollégék közül Agárdon a velencei tó kerülő találkozón. Azt hittem legalább egy-két itteni motort látok, de nem.