gyáááá végre itt vagy. :) újra üdv neked. nézz mit vettem. :) bát a tied pl 50-es nekem meg pl 40-es kicsit butított változat. de nembaaj én optimista vagyok :)
Mai termés.... Bár a blokktömítéssel vacakoltam keménypapírral, aztán új csapágyakat raktam bele. meg szimmeringeket. De nem tom hogy hogy milyen lesz...:S mert a egyik váltófogasa kisé kopott a többi fog nagyon jó még de csak az egyik kopott. asszem az egyes sebességé.
Mivel mérted a sebességet?
Most már tényleg megnézem egyszer a motorodat, mert nem akarom elhinni, hogy azon az emelkedőn így feljön. Még az 1000-es BMW is erősem megérzi...
Ma elég komoly túrán vagyok túl.
nézzétek a térképet!
sajnos két részben kell feltenni, mert az útvonaltervező nem képes tájvédelmi területen tervezni. (ott is mentem 'l'-től 2. rész 'a'-ig) 1. rész 2. rész
Tegnap voltam strandolni a Cobrán. Visszaúton Balatonalmádi-Vörösberénynél lévő legalább 2 kilométeres elég meredek lejtőn felfele jöttem 5. ben végig olyan 7 ezernél. Utána elkezdtük huzatni a motort mondom miért megy csak 87-90 et. És közben 10 ezreket pörög. Észrevettem hogy végig 5. ben mentem!:D
hát nem csodálom. mert ha valaki egyedi dologba kezdi akkor nagyon babramunka.de a 125-ös zündapphoz van saját blokkja? vagy már nincs? és mennyi lenne amúgy így ?
Most már tényleg megnézem egyszer a motorodat, mert nem akarom elhinni, hogy azon az emelkedőn így feljön. Még az 1000-es BMW is erősem megérzi...
Negyed óráig csak ezt bogarásztam.
nézzétek a térképet!
sajnos két részben kell feltenni, mert az útvonaltervező nem képes tájvédelmi területen tervezni.
1. rész
2. rész
képek is jönnek nemsoká, csináltam sokat!
Hidd el eljön még az az idő pár hét múlva amikor újra megjön a kedved és bolond vagy ha eladod mert hiányozik majdan:-)
Azért nem tökéletes bele, mert újabb a váz, mint a blokk.
Képek majd később, most megyek motorozni...
Mert 125-ös a blokk.
58.000 Ft.