ÉS van jobb hírem is ami a többi puch blokkot is megnéztem a többi is trm hengeres
bár a te ds-edet is kéne már megcsinálni:)
bár csak mondom full generálos blokk kivéve van még 3 komplett puch blokkom. ami a lábváltósoknál trm- henger volt a másik kettő nem tom, de meg fogom nézni.
az kicsit sok.....:S
na mit szólsz? jó kis tuning alap lesz mi?
Hatalmas teljesítényt nem várjál de az ELKo melett ez az egyik olyan henger amivel emgy a motor egy nagyobb karbi nagyon sokat segítene rajta.
Tenap kilett egyengetve a SACHS villájája!Nagyn jól sikerült mostmár nem kell ellenttartani menet közben illetve ellehet engedni a kormányt!Ez a villaegyengetés nagyon megy nekünk a bicómé is tökéletes lett!Aztán vagy 5 órát szívtan a rugózás megoldásával mert nem volt de most már az is van megcsináltam a hátsó világítást (még sosem csináltam villanyt inkább haverhoz vittem) a hátsóféket is megcsináltam beállítottam a láncfeszességet.
Zsíroztam olajoztam itt ott. Tegnap kicsit adtam a pofájára és igencsak megy.Ez a motor kapna egy 15-ös binget átkéne alakítani az áttételt!Jó cucc 5000-ért nég úgysem vettem motort de eddig kezdi átvenni a LEGNAGYOBB ÉLMÉNYT NYÚJTÓ OLCSÓ MOTOR helyét az S50-től.
Majd teszek képet.