Kell a villa fékkel... ami KTM de ezt azzal az úremberrel beszéld meg akivel beüzletelted a kék vázat 14-ért hajlandó az összegben további egyeztetésre ha a másik (piros) motor is eladásra kerül.
simson bokk már nincs meg, írtam hogy már honda blokk van benne. számold ki és megvan hogy 55 a kettő. egyikben sincs blokk de ha kell a honda blokk plusz 7 ért adom hozzá.
milyen részek kellenének ha megbontom?
Sajna nicsn itthon MSN-em.
A két vázért a simsonblokkal illetve nélküle mennyit kérsz.Illetve bontásba eladó-e az MZ tankos.
Illetve mindenféle árajánlat érdekel.
amikor megvettem azt mondta a srác hogy csak karbi állítás kell azért nem indul. aha köszönöm szépen a vízhűtéses blokkra okos szerelő szakember rárakta a léghűtéses hengert aminek a felömlője feleakkora mint a vizesé. de adta hozzá a másik képen lévő vázat blokkal és abban normál levegős blokk volt henger nélkül. na ebböl a 2 blokkból összehoztam egyet ami egy ideig működött aztán az elektronikát kötöttem át hogy minden működjön. érdekes módon a gyujtáshoz semmi köze annak amihez nyultam de most mégse indul valamiért. de dolgozom rajta hogy menjen. 11 ezret pörgött a levegős hengerrel most kiváncsi leszek összerakom a vizes blokkot azzal milyen lesz
Módosítok, ha nem viszed el őket, akkor a fék érdekel engem.
Mennyiért adod?
milyen részek kellenének ha megbontom?
A két vázért a simsonblokkal illetve nélküle mennyit kérsz.Illetve bontásba eladó-e az MZ tankos.
Illetve mindenféle árajánlat érdekel.
Érdekel a dolog.
A blok nélkül?
nekem meg nem kell ez a váz