Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a nyereg és a cső van a képen de ma hoztam hozzá eredeti brembo felső munkahengert így az egész 4 ezer
Bocs, most látom, hogy a fékre és villára kértél árat.
Módosítok, ha nem viszed el őket, akkor a fék érdekel engem.
Az első Brembo fék érdekelne tartaléknak.
Mennyiért adod?
egyébként az a hitvallásom hogy azé egy motor aki elöbb hozza a pénzt
csak nem te voltál aki hivott ma?
Kell a villa fékkel... ami KTM de ezt azzal az úremberrel beszéld meg akivel beüzletelted a kék vázat 14-ért hajlandó az összegben további egyeztetésre ha a másik (piros) motor is eladásra kerül.
simson bokk már nincs meg, írtam hogy már honda blokk van benne. számold ki és megvan hogy 55 a kettő. egyikben sincs blokk de ha kell a honda blokk plusz 7 ért adom hozzá.
milyen részek kellenének ha megbontom?
Sajna nicsn itthon MSN-em.
A két vázért a simsonblokkal illetve nélküle mennyit kérsz.Illetve bontásba eladó-e az MZ tankos.
Illetve mindenféle árajánlat érdekel.
adatlapon ott az msn címem
a tank ahogy látod mz-é de a másikról ott a tank ha kell egy eredeti
Légyszíves add meg a telefonszámod beszélni szeretnék veled MOST!
KÉPET KÉREK!
Érdekel a dolog.
azért milyen érdekes hogy egy régi-új tag néhány hozzászólása hogy felélénkíti a topikot
35e-ért ujrafestve meg az ülés át lett huzva szépen. műszerek minden működik, elöl hátul tárcsafékes
Hello a bátyád motorja mennyiért eladó?
A blok nélkül?
bátyámé komplett váz minden kis szarral meg egy honda blokkal.
nekem meg nem kell ez a váz
Hello a kettőből lehene komplettet összerakni.
amikor megvettem azt mondta a srác hogy csak karbi állítás kell azért nem indul. aha köszönöm szépen a vízhűtéses blokkra okos szerelő szakember rárakta a léghűtéses hengert aminek a felömlője feleakkora mint a vizesé. de adta hozzá a másik képen lévő vázat blokkal és abban normál levegős blokk volt henger nélkül. na ebböl a 2 blokkból összehoztam egyet ami egy ideig működött aztán az elektronikát kötöttem át hogy minden működjön. érdekes módon a gyujtáshoz semmi köze annak amihez nyultam de most mégse indul valamiért. de dolgozom rajta hogy menjen. 11 ezret pörgött a levegős hengerrel most kiváncsi leszek összerakom a vizes blokkot azzal milyen lesz
ezt nemtudom honnét veszed. van egy másik ugyanilyen bátyámnak de megvan mindkettő ha érdekel
igen vaterán vettem az árát nem mondom de olcsó volt
7 ezer --kerék+fogaskerék+fék+tengely
Mennyi vot?
Úgy halottam ma már egyszer eladtad.Nem járnál rosszul ha a szavad betartanád.