. Érdekes csak a piros részekkel van gond. így hát most már csak tapasztalt motor felujítók bítatása után merek ismét nekiállni a dolgoknak. Továbbá pár apró alkatrészeket keresnék ehez a típushoz, hátha van vkinek elfekvőben.
bár ilyet először csináltam magamnak. persze tudok varrni dolgokat is. De garanciát nem tudok vállalni ha valami nem tetszik. Bár küldd képet a ds ülésedről. és megnézem hogy mit tudok tenni. De viszont a belsejéről is küldd hogy lássam a szerkezetileg is milyen. jelenleg csak fekete és barna műbőröm van de ha kell próbálok szerezni drapp vagy vajfehér színűt. :)
legalább írhattad volna. De én a comet ülést nem olyan könnyű volt megvani de azért szépre sikeredett :)
és most minimálisan horpadt. Meg jól kisikálva. de nem vészes a végét meghagytam és brigéciolban és rézdrótkefével sikáltam mert az nem bántja a krómozást. és most valamennyire kinéz.
a könyököt és a kiput hőállófestékkel lefújtam.
tudok bonuszba adni hozzá egy p20 karbit erre a szivocsonkra átalakitva.plusz van még hozzá a ball dekli,váltokar,és egy sérüt lenkerék,/mágnesek nem valami faszák/ha meggondoltad a dolgot szolj itt megtalálsz.a henger persejeztetve van ugyhogy akármikor furathato nagyobbra habár most sincs válla.
Pénteken valamikor beírom fórumra.
Rossz műbőrt választottam mert a nap kikezdte.
Tapasztalatokat kérnék: Hol érdemes műbőrt venni megfizethető áron?
Keresek: - első lámpát(állítólag ebben most riga van)
- típusazonos fékkonzolt mert a spiáter eltört(így elforog)
- zajcsökkentő(s) légszűrőházat(bár az eredeti megvan de amilyen állapotban van.... 46 éves műanyagtól sokat ne várjunk