Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha 48 mm az átmérö és a lökethosz 40mm akkor 72,5 ccm amugy van erre egy progi ami kiszámolja a szocimotorosokk.hu-n a downolad-nál az a neve hogy pool számitgato zip ezt szedd le. jo kis progi.
üdv
bocsi de már le van foglalózva, elviszi egy öreg ha lesz mivel elvinnie
DEE lenne kérésem ! Nagyon örülnék hogy ha tudna valaki beazonosítani ezt a hengert hogy milyen motorról való! mert tuti hogy nem hozzávaló de tudni szeretném legalább. Szintén a blokkja morini ktm. de a henger 4 felömlős, krómfalas... sztem nem hozzávaló.
Akkor jó!
nna szóval a puch TM ranger 80 köbcentis! pontosan kiszámoltam. ÉS 4 felömlős és krómhengeres. és még hibátlan. szal megérte! csak kéne rá normális karbi.
Bár más téma. Hogy megtudná mondani hogy pontossan hány köbcentis lehet? ha a 48mm- a henger átmérője?
A PUCH TM RANGERRŐL VAN SZÓ.
nagyon köszönöm. DE az baj hogy nem sachs blokkos hanem morinis! és így kicsit nehéz de találtam egy ktm pl50 sachs blokkos elektronikai papírt de itt meg tirisztoros gyújtás van. és nekem meg megszakítós....
Tisztelt Debla20!

Küldöm a képeket de érdekes mert a csap bevan álva nem lehet eltekerni de azthiszem holnap szétkapom és megjavítom viszont a benzincsőcsatlakozója nincs meg.
Tisztelt Debla20!

Hello megpróbálok kikotorni valamit a kupacból hátha találok valamit.
Hasonló valami nem lenne jó?
HI! Probálj itt szétnézni, talán segit!http://home.arcor.de/wawa.the....
Nagyon nagy kérésem van hogy a KTM PL40-hez kéne elektronikai rajz. mert a világításokat szeretném megcsinálni meg a indexeket.
Ezerrel megköszöném ha tud vki ilyet. Bár találtam egyet de az nem olyan mert az PL50-es és kicsit más .
mi a gond a csappal?
Tisztelt Puchinátor!Abba maradt multkor a csere.Most viszont fontos lenne puch maxi benzincsapra lenne szükségem!És akkor tanksapkára cserélhetnénk.Légyszi ha áll még hívj vagy írj!A számom 0670 4115477
Üdv
Üdv az nekem is van:)
a ktm-es fiuknak pedig az egyik haver árulja a mociját ha valakit érdekel 50 huf az irány ára.
csá SlickRick na megcsináltad már a babi gyujtást a cobrára?
ha érdekel van egy átalakitásra váro állo+forgorészem (babi).
üdv
sanya.... van valami ami érdekelne cserébe a kerékért? persze nem leszek szarrágó csak sürgős volna :S
holnap leszedem és lefényképezem, egyébként van több gázmarkolatom kompletten. azokról esetleg hétvégén tudok képet küldeni. egyébként mihez kell?
bár ha 60-asra fúrom akkor persze kell bele dugó:) az majd jövőre lesz meg.
ami volt a motorban jó hozzá:)
Dugattyú leszbele?
Ikarus LOL :D:D
Reméljük. Bár poén mert kisebb volt a a nyílások mint a gyári.
és kisit felülcsiszoltam
de nem extrémen mert nem akarom.
majd ha lesz péánzem akkor mindenképpen 60-asra felfúratom:)
SIKERÜLT?Jólett?

Slick: az jóttesz ám neki!
Ma játszogattam a Tomossal. Beállítottam a karburátort rendesen. Váltó egy rakás .... az. 3 as helyén az 1 gondolom fordítva vannak a bowdenek. Közben elfogyott a benzinem, mármint maradt benne vagy 1 dl mert azt már nem adta ki. Benzinem nem volt otthon de volt gázolaj. Az 1 dl mellé öntöttem 3 decit meg kevés keverőolajat. Összeráztam és indult! Mentem is vele. Olyan a szaga mint egy Ikarusnak.