Nekem meg tesóm jóvoltából volt otthon egy 3/4 Puch monza tehát gyújtás meg kerekek telók stb.....láss csodát összeraktam és működik ,erre gondoltam kap egy festést gumit stb aztán piac ,csak most úgy gondoltam kiteszem hátha mert időm az oszt nincs erre......Ja és igen előtte már hallottam hogy van ilyen márka
Mégpedig egy olyan embertől aki hozzáértő ,és ha bármikor szólok utalja a pénzt a motor mag majd elkerül!Csakhát reggelre beígérte valaki hogy itt lesz érte és ha nem hív föl előtte hogy indul,hanem egyszer csak itt lesz nem küldhetem haza ez így fer......
Dilemmába vagyok.............tudtam hogy ritka de hogy ennyire.......vagy van itt a fórumon valakinek?
Mert csak a helyet foglalja............de nem gondoltam volna hogy ennyi embert megmozgat, amióta fölraktam 4 email meg 7 telefon
már olyan is volt 2 egyén aki utalta volna a pénzt hogy foglalja...................nehéz dió
De úgy vagyok vele ennyiért ha elviszik akkor jó...........
így csak cserebere lehet van K55-ösöm is meg mini riga is meg romet ponym is +félmotornyim is csak kérdezz ami érdekelne :)
Kreidler Florett Mokick RMC-BG
Csak a 2.9 lóerő-es változat.