Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda mentem is volna, csak technikai probléma akadt.

A lényeg: ezt a dolgot nem pályára akarom vinni. Nem látom értelmét széria pedálos 30 éves technikával pályázni horribilis összegért.

Brumo: hiába írsz bármit, nem ismerem senki környékét. Budapest, Érd, Diósd, amit ismerek.
Ha van valami elképzelésed, adj fotót, Google Maps-ot, vagy ilyesmit.
Már felvetettem tavaasszal, hoyg gyertek el a kétórásra.
Idén is ment tök széria 50es simson, sőt egy 35 éves s50-es is.

A speedwayon a félnapos bérlés kicsit húzós legutóbb 120 volt.
Megosztással(ha 20percenként cserélgettek a gokartosokkal) akkor egy délelőtt 3 rugó szokott lenni.

Az a páyla marhátra fárasztó egy 20perces etap egyhuzatra bőven elég, kipurcan az ember tőle.

Kétórás meg volt most ősszel is, és lesz tavasszal is.
Akár el is jöhetnétek cspatozni.
(egy motor minimum két emberrel váltásban, de lehet többen is)

Sokat segítene, ha nem megalázósdinak fognáok fel, ahnem játéknak.
(minket a spec robisok úgy kerülnek ki, mintha szembe jönnének:)
já vágommár:)
naplástó környéke? :S bár mekkore lenne a tervezet táv?
+ ott se emelkedő, se semmi. Semmi buli. Full alap széria 30 éves mopedekkel semmi élvezet.
Nem ringet akarok... Az túl versenyszerű lenne. Ez csak amolyan "mókának" tűnjön.... Mint a mopedrally!
neten megtalálható róla infó. csak meg kellene kérdezni a pályahasználati díjat. Saját motorral és saját naftával. BÁr ott szoktak menni a supermotosok. és elvileg ott minden van :)
kiskunlacháza ring Speedway. sztem az elég jó map :) meg ár is elég jó. bár bérelni kéne egész naposra:)
helyszin valamelyik ring?
Segítsetek hasonló helyet keresni, a többit elintézem!
Kategória maximalizálva lenne 3 lóerőben, max 4. Plusz egyéb megkötésekre is van ötletem. Ha 4 lenne akkor a Simson is belefér.
Bár az én 1,5 lóerős Kreidler-emet nem lenne fer összehozni a Simsonnal, de esetleg erre is van ötletem.
Na, ötlet?
Jelentkezők?
Helyszín találjuk ki, többit bizzátok ide.
igen elnéztem. az s50 nek van 40 es alapméret. mind1 a lényeg hogy nem dugattyuméretre hanem köbcentire kell korlátozni. meg kellennének kategóriák mint gyorsulásin. alapméret gyári, alapméret tuning, furt tuning.
értelek, akkor kéne vmilyen szabályt bevezetni.
hogy reális legyen a verseny.
A simson s51 gyárilag 38-as nak kéne lennie :S:S
Bártúlméret lehet. De ne legyen több 55 köbcentinél érted?
mert itt lenne a z igalmas hogy a ötvenköbcentivel hogy tudjuk kicsikarni lovakat megstb.
kérdés: simsonosok lennének? s51 40-es átmérőtől kezdődik, ezekszerint kilőve. nekem herculesen rövidlöketü vízhűtéses henger 40,5 ös és nemtöbb 50 ccmnél.
Jó és az lenne a jó dolog hogy mopedesek tuningolhatnánK és szigorú 38-39 henger méretet tilos lenne túl lépni, és azonkívül maradjon gyári kufogó és annak módosítása lehetne (pl kibelezés rezósítás tompítás) meg szabadon módosítható karbi. és áttéttelekkl. Így sztem tudi lenne mindenki számára.
riga, romet, gyengébb puch meg ilyen kis telljesítményü motorral oké hogy relatív egy sulycsoport de pl puch cobra, a herculesem meg egy komolyabb zündappal szemben semmi esély. itt ez a 3 között lenne csak verseny. és simsonosokkal mivan? ja őket nem becsüljük...
Rákell gyúrni a dologra ennyi az egész.Kikell találni ez egészet és készen tálalni a nagyközönségnek.
Egy nagy dolog kezdete lehetne akár találkozóvá nőhetné ki magát börze stb.
A lényeg hogy akkor legyen amikor nincs más tali és az emberek egy ilyen jó hangvételű szórakozással kezdetik a szezont.Sokan ennek a rendezvénynek a kedvéért vennének kismotort és szépítgetnék a nagy napra.
Fölösleges ezen görcsölni.Itt is ugyan úgy ment a 2,4-lovas ds a 2,9-es gp-vel ebben az volt a szép, hogy egy márka volt és mertamúgyis PUCH.De itthon meglehetne csinálni puch riga romet zündapp honda a lényeg hogy moped legyen.Látszott azért hogy a DS-re is felcsapták a nagyobb karbicseket.Ne 7 -lóerő hanem 2 4 ki mit hoz ki belőle igazából mindegy.

Tudjátok ezt egyszer kéne megcsinálni utána menne.
Benne lennék:D CSAk kéne kategorizálni hogy egyik gyári a másik meg tuning.
hogy esetleges viták elkerülése végett.
Te a nyár elején szerveztek valami mopedrallyt nem?Volt róla videó is valahol.Azt mondjuk elvetemültségnek tartom kínozni a gépeket földesúton de egy ilyesmi aszfaltcsíkos dolog jólenne!

MPÖ renned komoly:-D
Lehet, hogy nem hiszitek el de én szívesen résztvennék egy ilyen rendezvényeny.Lenne sütés főzés rigások tuti jönnének meg a többi mopedes is jönne ha híremenne a dolognak.

Valami páját csinálni keresni én nagyon szívesen segítenék is amiben tudnékkitétel nagyon nem kéne csak annyi hogy 50-es legyen a géped és lehetőleg széria vagy max sufnituning:-)
Kimenni?! A fenét!
Itthon csinálni egyett! Úgyis teli van az ország mopedekkel, Rigákkal, Verhovinákkal, Maxikkal...
Csak helyet kell találni (legyen lejtő, egyenes, emelkedő), szponzort lehet találnék, nevezők meg csak jönnének.
Annyira szeretnék elindulni rajta egyszer:-)

NAgy buli lenne te is kijönnél valami mopeddel:-D
A 10-es karbival nem vitték túlzásba a torokátmérőt:-D
Bázmeg, ez rohadt jó!

Kreidler-en elvileg 10-es karbi... Hát menjenek a fenébe.
Azt a kreidlert egyébként nagyon kitalálták arra hogy nem menjen túl gyorsan:-DVAgy ha megy akkor te ne merjél vele túl gyorsan menni.
Hello

Mennyi 17-esed van?Esetleg 18 19-es akadna valahol?18 havernak 19 nekem.De a 17-es is jóljönne a készülő turpisságra.

http://www.youtube.com/watch?v...

Erre a versenyre lenne pájagépreplika!(Hi Hi Hi)