Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az igen... Bár a simómmal nem volt fontos hogy műxik e vagy sem bár de azért számítottam volna rá hogy jó legyen a blokk. De erre meg nem.. :S mert gondolam hogy üzemképesség teszem és eladom.. Bár gondolkoztam is azon hogy felújítsam gyári állapotra. Tudom sokba kerül. De még nem biztos.... Bár elvileg mindene megvan ami kell visszaállításhoz... A pótblokkban meg 60-as felömlő van az is nem vmi fényes mert a főtengőben olajos, sztem az is szimmeringes...
de a főtengő az jó még a hajtókar. a lengkeréknél megnézem majd vmikor hogy mekkora a kilengése. Bár van még ktm hengerrem 50-es membrános azt valahogy bele szeretnék applikálni:)
a lendkeréknek a kúpját ne körkörösen csiszold 300-as papírral hanem ki be húzogasd. (recska...) mert akkot valamennyire jobb lesz és akkor jobban rá feszül.én a ék-et alátétből szoktam csinálni. DE itt is nagyon fontos hogy ne legyen olyan nagy mrrt akkor lersze nem a kúra feszül hanem a ékre. és itt meg akkor elnyíródik! és itt a ék azért kell hogy a megszakító miatt.. éaztán ha feltetted a lendkereket. vmi vastagabb c ső ami a lendketék közepére tudod tenni és kis vagy közepes kalapáccsal egyet kettőt ráütni finoman. és akkor rá rugós alátéttel és csavart. De ha még se jó akkor a kúpre vidd fel vékonyan a csavarrögzítőpasztát. remélem így már jobbnak kell lennie.
mert sztem a bosch ennyire nem szar lehet csak érzék kell hozzá.
lásd a videóimban nekem megy a bosch gyájtás állítás...
Tudok neked egy levegős Cobrát. Nagyon szép állapot, nincs kókányolás. De a fényezés nem eredeti.
Azért ha végleg lemondtál róla a cobra elérhetőségét megadhatnád!
Köszi.
Mikor jössz megnézni a narancs gyújtását?
Na jóéjt mindenkinek!
Havernak egyszer kigyulladt a Simsonja. Kiakadt a tűszelep benzin rá a forró kipuffra aztán égett is mint a Reichstag! Futott vele egy darabig aztán bedobta az árokba elzárt benzincsappal.
Mai napi összefoglaló:
1.:Összeraktam rendesen és beállítottam egy Kreidler Kuplungot úgy hogy még nem volt dolgom ilyennel. Viszont elállítódott a váltó vagy nemtudom, de állíthatom vissza.
2.:Az összes megszakítós Bosch gyújtás magyarországon el van szarva! Eddig még nem találkoztam olyannal ami nem volt még valahogyan kókányolva! (Ék, gyújtótrafó kondenzátorok és ezek kábelezése, megszakító szakbarbár módon felújítása stb és ez még nem az összes amit láttam de mind külön külön motorokon!) Ok még a belsőtrafósra ha az ember rádob egy Verhovina gyújtótekercset és külsőtrafósra alakítja az még ok mert nyáron nem döglik meg. De ezek... Igen illetve az összes Bosch gyújtásosnak sz.r volt az ékpályája! Ki volt kopva súrolva stb újra kellett mindnél reszelni/vágni. Ezáltal nagyobb éket bele aztán próbáljon csak leszakadni!
Na vazze!
mondom nem a karbival van baj hanen szimmeringes a motor!
Brumo Fater üzeni Teljesen be a légcsavart négy és felet tekerj ki és tisztítsd ki a fuvókákat..
Bakke nem vmi jó a simson.... mert a blokkja egy szar... mert a srác mondja hogy csak a karbival van gond mondom jó és itthon ma megakartam csinálni és mégmindig vmiért nem pörög ki. mondom jó akkor karbi le és deospray be a szívócsonkba. és így se pörög fel topp ra hanem hörög..mondom bazz. és megnézem a gyulát. és ott el volt állítva és beállítom. és mégmindig nem pörög ki. mondomg vaze szimmeringes.... . nem baj lesz mivel elütni az unalmas időt akkor megcsinálom a blokkot.
és van hozzá motor?
amúgy a fanticon meg kibasszottul nagyon rövid a váltó út a 6 sebességesben. úgy hogy mint ha éppen érinteném már vált is .
erre a szövegre van egy jó duma lenne... ahogy a pinát a farkad. :D bocs muszáj volt ez kimondani. érted a viccet nna
Nekem van két magnesium Felnis 17 es kerekem Semperit Gumikkal...
50-es Zündappok váltója nekem nem jön be avval a rohadt nagy váltóúttal, viszont a 80-as váltója az nagyon jól eltalált konstrukció..
Pontatlan?!
Kinek mi.
Én azon tanultam meg, számomra tökéletes.
Igen azoknak tényleg pontatlan és laza. Eddig tényleg a Cobráé a legpontosabb. Holnap rakok fel videót is róla...
ezt nem érinteni kell hanem berakni keményen!
A Váltó Nem Szar Csak kemény és nem dobálni kell hanem váltani ha jól van beállitva 1 le kuplungal és fölfele veszi kuplung nélkül a többit gáz ha pörög azt szereti!
Zündapp váltóját pl szinte mindenki fikázza, meg hogy szar.
Nem szar, csak mindegyik között van egy üres.
Nálam is de vagy nem húzok rajta eleget a váltáshoz (Cobránál épphogy meg kell érinteni) Vagy csak egyszerűen sz.r a váltó:S
sztem ez is a csavar állítás lehet...
nállam igy van összerakva!