Hello! Egy Hero Puch automatikom van! El van törve a hátsó féklapja sajnos. Szerintem megegyezik a féklap a Puch Maxi G4-ével. Valakinek van esetleg? Valamint hol lehet kapni ezekhez a puch-okhoz fékbetéteket?
Köszi
http://www.mopedparts.de/index...
Itt van - igaz kevés - cucc az 502/2-höz. Érdemes megnézni az 504/505-t is, hátha megegyezik valamelyik alkatrész az 502-vel. Azokhoz jóval több minden van. Én most várom innen a csomagot, igaz nekem Sachs 50 SW-hez kellett ez-az.
Kipróbáltam kézzel (illetve dróttal) ütközésig húzni a kuplungot, akkor sem emel ki. Gondoltam megnézem, hátha csak a (csatolt) kézikönyvben jelölt beállítás nem stimmel. Leszedtem a deklit, a várttal ellentétben nemhogy hézag nem volt, de még picit benyomva is tartotta a csavar a szerkezetet. Szóval a jelek szerint szét kell kapni jobban, valahol mélyebben van a hiba, délután folytatom.
Jut eszembe: az nagyon naiv remény, hogy szükség esetén kapni boltban ehhez a motorhoz (505/2 DK) kuplungalkatrészeket? Vagy csak a Vatera és társai játszanak?
amúgy robogókat,mértek keréken, egy kolléga meg odavitte a simsonját, hogy ugyammá, ezt is lécci.
Erre mértek a 6 uszkve 8 loerős simsonnak 20 loerőt, a majdnem szériának meg 13-at:)
Gondolom, a fékgép jól elvolt tekerve, a hüylegyerekek, had örüljenek.
Köszi
Nsu, Puch, Zündapp, Triumph
Gombi mesternél van a blokkom kérdezd őt neki elvileg van ilyen alkatrésze persze ha szeretne megválni tőle!
http://www.google.hu/search?q=...
Itt van - igaz kevés - cucc az 502/2-höz. Érdemes megnézni az 504/505-t is, hátha megegyezik valamelyik alkatrész az 502-vel. Azokhoz jóval több minden van. Én most várom innen a csomagot, igaz nekem Sachs 50 SW-hez kellett ez-az.
Jut eszembe: az nagyon naiv remény, hogy szükség esetén kapni boltban ehhez a motorhoz (505/2 DK) kuplungalkatrészeket? Vagy csak a Vatera és társai játszanak?
3 felömlős.
amúgy robogókat,mértek keréken, egy kolléga meg odavitte a simsonját, hogy ugyammá, ezt is lécci.
Erre mértek a 6 uszkve 8 loerős simsonnak 20 loerőt, a majdnem szériának meg 13-at:)
Gondolom, a fékgép jól elvolt tekerve, a hüylegyerekek, had örüljenek.
Így készül a 120 at menő robogó:)
Szóval humorból raktam be.