Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Egy Hero Puch automatikom van! El van törve a hátsó féklapja sajnos. Szerintem megegyezik a féklap a Puch Maxi G4-ével. Valakinek van esetleg? Valamint hol lehet kapni ezekhez a puch-okhoz fékbetéteket?
Köszi
Gyönyörűek
Meg felakasztva egy Dongó a kép helyén!
...a Triumph lemaradt :)
Hétvégi képek
Nsu, Puch, Zündapp, Triumph
HI! Aranyat tolyó tyúkot nem adjuk el! Becsben tartjuk!
Amúgy jó kis kuplung nekem tetszett általában gyilkoltam mert midníg másodikból indultam vele.
Hello

Gombi mesternél van a blokkom kérdezd őt neki elvileg van ilyen alkatrésze persze ha szeretne megválni tőle!
Hát nemtudom én az itteni puch szerelőtől vettem.
Remélem ma délután lesz időm eljutni a teljes szétszedéshez. Ha tényleg a lamellát kell cserélni, azt honnét érdemes szerezni?
Ez 505-ös, azon belül az 505/2 DK. A mopedparts.de-ről kb. milyen nagyságrend a postaköltség? Fizetni hogyan lehet (PayPal esetleg)?
Elhiszem amit mondassz bmw de nekem a maximnál is a lamella volt a gond :S
Aligha lesz ez lamella probléma. Az inkább elkopik és csúszik. Inkább lesz gond a kuplung szerkezettel, ha nem emel ki...szerintem.
http://www.mopedparts.de/index...
Itt van - igaz kevés - cucc az 502/2-höz. Érdemes megnézni az 504/505-t is, hátha megegyezik valamelyik alkatrész az 502-vel. Azokhoz jóval több minden van. Én most várom innen a csomagot, igaz nekem Sachs 50 SW-hez kellett ez-az.
Figyelj Cserélj benne lamellákat
Kipróbáltam kézzel (illetve dróttal) ütközésig húzni a kuplungot, akkor sem emel ki. Gondoltam megnézem, hátha csak a (csatolt) kézikönyvben jelölt beállítás nem stimmel. Leszedtem a deklit, a várttal ellentétben nemhogy hézag nem volt, de még picit benyomva is tartotta a csavar a szerkezetet. Szóval a jelek szerint szét kell kapni jobban, valahol mélyebben van a hiba, délután folytatom.

Jut eszembe: az nagyon naiv remény, hogy szükség esetén kapni boltban ehhez a motorhoz (505/2 DK) kuplungalkatrészeket? Vagy csak a Vatera és társai játszanak?
Jah okés akkor semmi gond :D:D:D
A hülyegyerekek had örüljenek.
Semennyire:)

3 felömlős.

amúgy robogókat,mértek keréken, egy kolléga meg odavitte a simsonját, hogy ugyammá, ezt is lécci.
Erre mértek a 6 uszkve 8 loerős simsonnak 20 loerőt, a majdnem szériának meg 13-at:)

Gondolom, a fékgép jól elvolt tekerve, a hüylegyerekek, had örüljenek.

Így készül a 120 at menő robogó:)

Szóval humorból raktam be.
Mennyire ementáli és forgótárcsás ennek a hengere?:D
A kreidler csúcskorszakában tudott ennyit világbajnoki futamokon amivel lett is világbajnok.
Éppen dícsérni próbáltam de inkább nemszólok.