, mert ez a fórum egy kicsit "képszegény". Mintha a valaha angol vérből születő RE tulajdonosai skótok lennének, úgy spórolnak a képekkel. Érdeklődéssel olvastam a cikket. Jó lenne, csak némi pontosításra szorul, ha nem értettem félre. Ha csak '93-ban kezdték volna a gyártást, akkor valóban nem lenne egyéb nosztalgiázó retro motornál. De nem erről van szó. Ezt a motort már 1949-ben mint J2 modellt már gyártották. Sőt, 1953 óta Bullet500 néven gyártják, gyakorlatilag változatlan formában, tehát igazi veterán, nem retró. Mellékelek is két képet az "ősökről".
.
Ugyanakkor nálam a motoros szezon vége többnyire okt. utolsó hetében ér véget, így még nosza, van pár nap.
Jövő héten még talán 3 nap, ha nem esik,
(természetesen munkanapokon
), aztán vége a motoros szezonnak.
Mint írtam meg volt a szervíz még aug. 10.-én. Két napja jött egy levélke!
Mikor megláttam, hogy Vas megyéből érkezett már tudtam, hogy számomra jót nem tartalmazhat, de bizakodtam. Gondoltam a kocsimról van szó, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy a Royallal Dorogról hazafelé menet Pilisen 76-al lelőttek! Úgy hogy Royalista barátaim van egy 30 ezres fotóm a mociról!
Márkó79 vigyázz Pilisen!
1460 Km van már benne. Szépen jár semmi rosszat nem tudok mondani róla! Dinamikusan gyorsul és öröm vele motorozni az konkrét!
Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk és még van egy két hónapunk az idényből! Nem szeretném korán letenni a gépet!
Ma elvégezték a dorogi doktorok az első szervizt a gépemen.
Öröm volt nézni azt a szeretettel és szakértelemmel fűszerezett gondoskodást amivel Jani (és persze Döme is beugróként, amíg egy másik Royalt műtött) fogadta a gépemet. Nagyon jól esett látni a szemében a csillogást, hogy tényleg szívesen foglalkozik a motorokkal. Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni nekik! Bár egyszer az autóm is ilyen kezek közé kerülhetne...
Hazafelé Ghandi mesésen muzsikált, az új olajnak köszönhetően élmény volt váltogatni a Pilis kanyargós útjain.
Remélem lesznek még ilyen szép napsütéses napok az évben!
Szép hétvégét mindenkinek!