Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még hogy nem hamisítják ....
Eredeti egy picit másmilyen, és ebben a színben nem is készül.
"Icon Team Merc kabát"
Ilyet használok épp:)
Nézz szét az ebay.com-on, és rájössz. Mellesleg szerinted akik megveszik 25.000Ft-t, a 45-48000Ft-s kesztyűt, nem tudják hogy nem eredeti? De áruld nyugodtan azt amit árulsz, más is árulja azt amit árul, és nem kell fikázni más termékét.Ki-ki döntse el saját maga, hogy mit mennyiért és kitől akar vásárolni.
Ez a te véleményed,igényed,amit nem mindenki gondol így!

Ár? minőség?
Mindenki addig nyújtózik,amíg a takarója ér.....én pl nem veszek gagyit,inkább legyen abban az árban egy olcsóbb márka,vagy ne legyen ráírva semmi....

Icon és Teknic cumót még nem láttam gagyit /de ha te igen,oszd meg velünk/ nem olyan nagy a nevük mint az Alpinestars, és ugye csak a nagyokat jó koppintani.
Shox 65-75 kg 160-180cm
Spidi 54 170-185cm 80-95kg
Helyileg Debrecen mellett.
Nem árulok,de nem is érdekel hogy eredeti,vagy nem. Az általad árult Teknic,és Icon termékeket is lehet nem eredetiként kapni. Amig az ára,és a minősége megfelelő,addig nem fog érdekelni senkit hogy eredeti,vagy sem.
Szevaaasz Gyula!
Mi a helyzet, Te is itt latorkodsz a Sport Motor.hu-n?
Húzod még az igát a cégnél?
„Nah” légy jó, üdv!
Hali !
52 és 46 az EU méret
Helló!

Méretet tudsz mondani, vagy hogy mekkora emberre való.
Köszi
Az 50 dolláros? szerintem nem....
Te árulsz ilyen kesztyűt?
Ne kerülgessük a forró kását. Arra gondolsz hogy esetleg nem eredeti termékek?
Van egy kis infóm,aminek nem hiszem hogy mindenki örülne
Csak azon gondolkodom,itt most egy csapatban játszunk /mi vagyunk a motoros közösség/ vagy nem?
Kell ide infó,vagy nem?
Mire gondolsz?
Üdv !
Van 2 db vadi új protektoros farmerom 11 péz darabja
Árul még itt valaki GP-PRO-t?
Pohi!
Jelezd ha elvitték a kesztyűt,utána kicsit felkavarom a kakit
Vissza is ment
Írtam.
Simán jó lesz, mert szűk kesztyű. Eddigi tapasztalat alapján mindenkinek 1-el nagyobb kellett. pohi@vipmail.hu címen elérsz és megbeszéljük a részleteket.
Engem érdekelne,de nem tudom ,hogy jó e a mérete.Eddig L-es kesztyűm volt.Szerinted?Neked mekkora kesztyűd van?
Utolsó Alpinestars Gp pro egy 20.000-ért valakinek? XL-es
szaisztok!
eladó cross enduró csizmák olcsón:CSIZMÁK OLCSÓN
Holnap, vasárnap adománygyűjtés és női motoros ruhabörze az Andretti pizzéria emeletén, a Váci út 13. szám alatt!
Hali!

Mivel boncteremben nem találtam értékelést, így felteszem itt a kérdést:
Berik sportcsízmáról mik a tapasztalatok?
Forcefield nagyon jó ajánlom!

Protektorok.hu