Huhh....az volt nekem is.Kb 40e a hatar es ne legyen nagyon szines.Utana kb 10 csizma felprobalasa utan (formatol a spyken at az alpin smx ig) rajottem hogy elvek nincsenek.Menjen fel a labamra el kenyelmes legyen.
Na ezeknek a desmo pont eleget tesz.Igaz egy picit dragabb de nem olyan mintha gipszcsizma lenne rajtam belefer a nadrag eleg hosszu de a farmer ha abban vagyok kivul is hordhato.Apro figyelmesseg hogy a tepozar rasimitos fel a bolyhos nem a masik.Ezert nem dorzsoli a vdlit.
, hát akkor úgy néz ki , mélyebben a zsebembe kel nyúlnom . Idáig Motowell sisakom volt , 1x el is hasaltam benne rendesen , egy figyelmetlen autós elsodort , igaz a sisak rendesen lehorzsolódott , de vagy 3 x koppan a fejem és nem lett bajom . Akkor ez a végleges sisak ..... köszönöm a segítségedet.
Meg tudnád nekem mérni, hogy milyen magas a szára a talpától mérve? Mert akkor összehasonlítom az enyémmel, s máris meglátom, hogy megfelelő lenne-e....! Amúgy az én vádlim meg olyan, hogy egy macska még beférne a csizmibe!:D Pedig nem kis darab vagyok, csak botlábakon állok!:D
Ráadásul országunk csodálatos postáján keresztül adta fel, utánvéttel, kb 2500 forint volt a szállítás
, de ismerjük a mondást, miszerint addig nyújtózkodj, amíg Kozsó tincse ér....szóval jó lesz ez.
Eladó egy szezont használt AGV Rossi Replika bukósisak S-es méretben.Nagyon szép karcmentes.Sötét plexi is van hozzá.
Más sisakból M-es méretet használok tehát nam olyan kicsi.
ár:40000Ft
Bolti ára 56000Ft
06303210309 bali105@t-email.hu