Szia!
A HJC-ben pozitívan csalódtam. Hiába made in Korea, Amcsi licensz és tök igényesen meg van csinálva. Viszont ha egy jótanácsot elfogadsz ne ragadj le egy fajtánál, próbálgass fel több félét,mert mikor én vettem a sisakomat volt egy pár fajta ami nagyon tetszett, csak itt nyom, ott nyom, kényelmetlen stb..
sziasztok.
mi a véleményetek a HJC CS-12 tipusú sisakról?
szeretnék 1 et venni. jó dolgokat hallottam róla eddig, de nemtudom tényleg igazak lehetnek e. a HJC az alapvetően jó sisakmárka, a sisak maga sem az a gagyi tipusú. ára 24.000 ft, igaz azért mert kifutó termék már.
szerintetek?
Hali.Van egy L-es marushin sisakom.Gödöllőn felpróbálhatod.15e ért vihető is akár azonnal.
Jobb vétel mint ez.
Az 1 szezont ment de van egy bayard Hawk-om is az sosem volt használva.
Hali!
Van két pár használt kesztyűm olcsóért "l-xl"méret,mindkettő kemény protis,az egyik piros-fehér-fekete,a másik fekete.Ha érdekel,hétfőn tudok képeket is küldeni.
Üdv!
Helló , lehet hogy érdekel :) Milyen méret? Legalább L - XL kelleni fog . Ha stimmel a méret , akkor küldj egy képet a kabátról a vateraman27@citromail.hu ra . Köszi
Van egy szinte hibátlan állapotú Bering full protektoros cordura kabátom. Jelenlegi bolti ára 60 000 HUF. A bőrruhám megléte óta fölöslegessé vált. Érdekel?
Hello nem tudom , hogy tehetek-e ilyet ,mi a szabályzat , de megkockáztatom , van ez zsír órám , és motoros ruhára cseréném , itt egy link ezen megtalálhatjátok . Üdv.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
elmegyek valami fejnagyobbításra