Üdv!
Cegem stabil pénzügyi háttérrel,magas szintű ügyfélszolgálati munkával,elsősorban;Pénzügyi és Befektetési tanácsadással,Élet-Egészség és Balaeset biztosítással,Nyugdíjprogrammal,Motoros és Gyermek biztosítással foglalkozik.Mindenféle élethelyzetre speciálisan személyreszabott védelmet,értékálló magas hozamot nyújtunk.
van egy Acerbis szürke 46os crosscszizmám, elég leharcolt, meg bele is van szakadva a varrás, de pár ezerért bárkinek odaadom. Ha kell valakinek írjon mailt.
Köszi!Az én B-star ruhám is onnan való, most vettem használtan az egyik sráctól, és a koptatója elég siralmas álapotban van , azért kéne lecserélni.
Csaba
Köszi!Az én B-star ruhám is onnan való, most vettem használtan az egyik sráctól , és a koptatója elég siralmas álapotban van, azért kéne lecserélni.
Csaba
Szia mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy térdkoptatós nadrághoz, honnan lehet tépőzáras kemény térdkoptatót venni, és mennyiért?Gondolom hogy a márka nem annyira számit, hiszen a tépőzár az minden cégnél ugyanaz.
Köszi a segitséget!
Csaba
Nemet sisak, turazasra jo. A legjobb sisakok köze tartozik. Anyagaban (hej, beles, plexi) nagyon jo minosegu. Szemüveget is kenyelmesen hordhatsz, integralva van egy napszemüveg is a sisakban, mint pl a Caberg 104-ben. Shoei XR 1000-rel egy arban van. Nagyobb a sisak hejmerete, es kicsit nehez belebujni, de nagyon csendes a nyakadat körbeölelo beles miatt. louis.de-en utanaolvashatsz.
Még hosszantartón nem viseltem, de kényelmes és nagyon halk (minimális szélzaj) és könnyű sityak. Mikor próbáltam akkor kényelmes is volt. De ennyi pízért én inkább Arai vagy Shoei sityakot ajánlanék. Bár ez csak csúcskategóriára vonatkozik.
Szia!
Spool Cordura cucca elég sokmindenkinek van itt (köztük nekem is)
És sokan le is irták tapasztalataikat , nem kell tul sokat visszaolvasni
Üdv Tomo
Sziasztok!
Szeretnék venni egy cordura kabátot de nem túl drágát ... sőt. Kinéztem egy SPOOL Oscar kabátot amit később kiegészítenék a BRP-10 es nadrággal... Azt szeretném tudni hogy van e valakinek ilyesmivel tapasztalata hogy mennyire jóminőségű a spool , érdemes e megvenni...
Cegem stabil pénzügyi háttérrel,magas szintű ügyfélszolgálati munkával,elsősorban;Pénzügyi és Befektetési tanácsadással,Élet-Egészség és Balaeset biztosítással,Nyugdíjprogrammal,Motoros és Gyermek biztosítással foglalkozik.Mindenféle élethelyzetre speciálisan személyreszabott védelmet,értékálló magas hozamot nyújtunk.
ariola@vipmail.hu
Szeretném véleményeteket kérni a Nitro Racing sisakról!
Érdemes ilyent venni?
Tapasztalatok?
Megköszönnénk ha raknál fel, és ha még valami leírást is tudnál róla, az is jól enne, h mióta van meg, mennyit mentél vele, stb..
Köszi
Haveromnak kellene egy koptatós bőrnaci olcsón! 48-as méret körül!!! Ha van valakinek valami, akkor szóljon.
A havernak keresünk 250es Kawa Baliusra karbon hatású pufót. Ha tudtok valami hasznos infót írjatok lécce
Thx
A nyáron én is láttam ilyen sisakot Caberg márkában.
http://www.bazismotor.hu/index... itt találsz ilyeneket.
üdv
Csaba
Köszi a válaszokat!
A haj nem gond, mert tarkopasz vagyok álltalában!:)
Csaba
Csaba
én az RMC vettem 3-4000 ft volt
Azt szeretném kérdezni, hogy térdkoptatós nadrághoz, honnan lehet tépőzáras kemény térdkoptatót venni, és mennyiért?Gondolom hogy a márka nem annyira számit, hiszen a tépőzár az minden cégnél ugyanaz.
Köszi a segitséget!
Csaba
Az lenne a kérdésem, hogy ismeri-e valaki a Schubert sisakokat?!
Spool Cordura cucca elég sokmindenkinek van itt
És sokan le is irták tapasztalataikat , nem kell tul sokat visszaolvasni
Üdv Tomo
Szeretnék venni egy cordura kabátot de nem túl drágát ... sőt. Kinéztem egy SPOOL Oscar kabátot amit később kiegészítenék a BRP-10 es nadrággal... Azt szeretném tudni hogy van e valakinek ilyesmivel tapasztalata hogy mennyire jóminőségű a spool , érdemes e megvenni...