Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Olvasd el ezt a cikket.
- Remélem segít!
Sziasztok!
Szerintem ez elég hasznos lehet itt:
CSIZMA MÉRETTÁBLA
Sziasztok
egy kis balesetet szenvedet goretex-XCR motoros ruhám, (megsütöttem a kipufogón) és idegesítő mivel még elég új, nem is olcsó.
Valahol csak javítanak ilyet?
Szia! Nekem sem tagult a HJC fel ev alatt. Kellemesen szorit. Szerintem az S meretet valaszd! Hali!
Csá Mindenki!

Hol van a legnagyobb ruha-sisak-csizma bót fővárosilag? Endúró..
Nekem nem, csak mutattam, hogy itt van. :)
Jajaj nekem is kis fülek kellenek ;) De láttam már punk frizurát is XD
Megvaaaan, ezt nem találtam. :)

Fülek
Nincs mit. :)
köszi!!
Motorline, régi szentendrei út.

Motorline
Sziasztok!!

Tud vki 1 olyan boltot ahol sisakra lehet kapni tapadókorongos izéket? Pl szarv meg ilyen baromságok
Asszem anglia is európa!
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm hozott angliából egy 42-es méretű overált. Ez európaiban milyennek felel meg?
Én fél éve használok egy ilyet, azon kívül, hogy többé-kevésbé felvette a fejformámat, még nem tágult. Ez nem G-Rex, hogy fél év alatt 1 méretet táguljon...
Akkó bocs.
Nem tudom hol lehet ilyet kapni,meg hogy egyáltalán lehet-e.
cross motorhoz kell, nem a bandithoz!!!! jahh és nem nekem, félreírtam
levegőt fog kapni, túl sokat is...
Miért nem veszel rendes sisakot arra a motorra.Tökölődsz a crossbukóval,sose lesz jó,nem arra találták ki!
160-at biztos megy a bandit,próbálj ott levegőt venni nyitott sisakban.
és komolyan????????????????
Sziasztok !
HJC ZF-9 Sisak ügyben lenne olyan kérdésem , hogy menyit fog tágulni megvásárlás után ???
Mert az S-es méret Kellemesen szorit , az XS-es már talán tulságosan is szorit . Szóval nem tudom melyiket kéne megvenni :( Mert ha nem tágul tul sokat akkor az XS-es biztos hogy szét fogja nyomni a fejem 1 hosszabb turán .
Üdv Tomo
Próbáld valami paintball boltban!
nekem az lenne a kérdésem h cross bukó alá szeretnék venni egy olyan szemüveget amiben van maszk, ami védi végülis az egész arcomat a kavicsok ellen.(egy kavics nehogy ki találja verni a fogam ), tudtok nekem segíteni, h hol lehet ilyet kapni, lehet e egyáltalán!!

előre is köszi
Hello Aturus!

ÉN a Forma Snake csizmát ajánlanám neked, nekem is ilyen van...
King-Road Suzukinál vettem még karácsony előtt kényelmes és elöl a sípcsontnál kemény műanyag védi a lábad. Akkor leértékelve 20 e. Ft volt

Így néz ki:
csizmát szeretnék de nagyon, 45-ös méretben, adjatok tippeket, túra lenne a megfelelő de sport is elmegy még!