Ne ragozzuk ennyire a tul a témát mert szegény abba is belezavarodik hogy egyálltalán fiú e vagy lány. Vehetjük azt a verziót hogy full púpos Dainese göncben (380 000) arai sisakban (265 000) sidi csizmában (85 000) és astar kesztyűben (eredetiben mert a másolt ázsiai ugye szar) (65 000)... ha nem ezekbe ülsz gixxerre vagy robogóra halott vagy! Na meg van a másik, kimész az utcára és körülnézel ki miben motorozik. És ha ahoz viszonyitasz egy shox bőrkabát (20 e) Egy HJC bukó 20 e egy olcsó kesztyű 7 e, egy közép kat csizma 18 e egy pár térdvédő olcsóbb 8 e egy gerincvédő olcsó másolt verzió 8 e És készen is vagyunk egy RS 50re... és szégyen nem szégyen az előbb leirtak manapság egy IGEN felszerelt motorost jellemeznek... amikkel én eddig találkoztam. Szóval ha ennyit szánsz rá mondhatni átlagon felüli vagy, utcai A-Bbe motorozók körében.
), es eselyem sem volt sem kikerulni, sem megallni. Agyrazkodas, csomo zuzodas terdszalagszakadas, meg beleegett a vadlimba a kipufogo---- 4het keresokeptelenseggel megusztam, de a terdem sosem lesz a regi.
Nem kioktatni akartunk, segiteni probalunk.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gilera/gilera_dna-5362470
Vár
osi használatra sztem sem kell jobb bukó mint pl HJC ,és ruha terén sem kell mindjárt bőrkombit nézegetned .