Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó Shoei XR1100, L-es, smoke és sima pinlockos plexivel, Hadron fényezés, 70.000 FT.
Hy. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Szeretnék protektoros kesztyűt illetve normálisabb bukót venni. Milyet ajánlotok? kesztyűbe ezt néztem: http://www.rmcmotor.hu/termek/...
nemnem,sajna :(
Szevasz!
Nem jártál tegnap Tatabányán motorral?
bizony! csöcs itt is :)
Paca vagy a Scorpio-s?
kár :(. de érthető,jó volt az ár! :)
Bocs, nem igazán voltam gép közelben mostanában. A cuccot elvitték közben.
na most mi van? emilre sincs válasz,meg itt sem... halló :)
Eladó Roleff termokabát....teljesen új állapotban......Kivehető termobélés könyök , hát, váll protektorok...Külső , belső zsebek..Zipzáras SZELLŐZŐK...
a kabát kb 2x volt rajtam..( 300km)Nagy rám...
Méret XXXL Irányár 23 000Ft

Valamint egy Shox termonadrág...szinte új állapotban...
Kivehető bélés, csípő és térd protektorok...nyitható SZELLŐZŐK, fényvisszaverő csikok..zsebek
Méret..2XL ( 54) Irányár: 21500Ft
Érdeklődni: 06 70 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Ne hergeld magad fölöslegesen ,ha meg marad akkor meg marad Amúgy látom tipikusan az a gyerkőc vagy akit imádnak a fórumokon Téma lezárva, legyen szép napod.
Azért a helyesírást gyakorolhatod!
De ez a márka ráadásul az RSF2 i,ami nekem is van nem nagy durranás!Nem keresik!
Ti hozzá vagytok szokva a disznó beszédhez!(LFP)LŐFŐPÖCS!
És a komenteken!
Úgy ugattok egymásnak,mint az idióták!
Sok cuccot eladtam már itt,de előtte tájékozódtam!
Nem,csak úgy felmászok valahová,és lesek,akár a vett malac a vásáron,hogy nem kell a kutyának se a kupak!
Valahogy így!Nem?
sziasztok! eladóak a következő motoros cuccaim:
Prexport csizma: szép állapot keveset használt. 41-es 25E ft

KBC bukósisak: S-es méret, 4plexivel, két hibátlan sima plexi, egy sötét ami karcos de nem a szemnél tehát nem zavar a motorozásban. ugyanez a tükör plexinél van rajta karc de nem zavaró 25E ft

Gerincprotektor: 10Eft szép állapot.

Cross páncél: 8E ft
cross buko szemüveggel 8E ft
kispajtás vegyél lejeb lehet hogy nem mindenki olyan internet buzi mint te vagy ,honnan a faszból tudnám hogy ott mennyibe kerül. Örülj neki hogy ilyen ügyes vagy, nem sértegettelek ezért normálisan is lehet beszélni . Ha nem tudsz akkor pszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Amúgy meg ha nem kel el akkor meg marad mert nem romlik meg mint a tej. De az biztos szarért nem fogom eladni mert nem kenyérre kel.
Papajohn! A megjegyzésed tartsd meg magadnak!A szar lamella nélküli téligumijaiddal együtt!
A képen látható sisak mostani ára a Fokt-nál 39.900Ft!
Akkor inkább a Fokt!Vadi új,és 4 ezer a különbség!
Ez nem vita,hanem tény!
Nedobádabuzit!
engem is érdekel,de tényleg kéne a méret!
Neked elmentek otthonról?
3 éve vettem a Fokt-nál 36-ért!
Ja a mérete S
Eladó SHARK RSF2I sityak jó állapotban kb 10 szer volt fejen repedés mentes bőr karcmentes sisak ,a plekón van pár pötty de nem zavaró.
Ára 35000 pénz
pzozo@freemail.hu
és merre nyomod?mert én is szabolcsi vagyok