Azt szeretném kérdezni hogy van egy sisakom,és nagyon jól fogja a fejem,szóval pont jó vagyis a méretem,csak annyi lenne hogy ma mikor motoroztam azt éreztem hogy hátulról kicsit afülemig bejött a levegő úgy alúlról,ez mitől lehet,lehet hogy a motor plexije nagyobb sebeségnél oda tereli a szelet és ez hátrányos hogy néha ott érzem bejönni a szelet?
Sziasztok Motoros Barátaim!
Vannak olcsó eladó motoros ruháim, csizmáim és más motoros felszereléseim, amik gazdára várnak. Nézzetek körül és hívjatok, ha bármi megtetszik. http://hasznaltmotorosruha.hu/
Eladó még a 2 részes bőrruhám. Cafe Racer, 1.2-es marhabőr, 58-as, én 193cm-94kg vagyok, de szerintem valahol 185-200cm között bárkire jó lehet testalkattól függően. Puha, szivacs protektoros váll, könyök, gerinc, csípőnél, de ha valakinek kell, tudok adni 3 pár kemény protektort is, csak nem volt időm még berakni a bőrkombiba. Középen lyukacsos a szellőzés miatt, nagyon kényelmes, szép állapotú. Ára: 42e ft a ruha, a protektorok alku kérdése.
Semmi extra.
Jó buksik, de semmiben nem kimagasló. Szerintem.
Mi felnyithatóban M, illetve L méretet tartunk épp.
Napszemüveges, kivehető béléssel, mikrometikus csattrendszerrel , illetve bogárvédővel az állrészen, és karcmentes plexivel.
Akciósan 39990Ft
jajaj lemaradt a lényeg ,hogy a te szavaiddal éljek amiért beleköptél a levesem be azért nincs harag mert a sisakot meg vették de majd az élet kárpótol.
Előre is bocs ,és utoljára teszem hogy a sisak miatt írok. Xlájt mi a fasz képzelsz magadról ? Én nem szóltam hozzád te kezdted a fröcsögést. Hogy mennyiért adom az az én dolgom , közöd annyi amennyi az eszed vagyis semmi. Elgondolkodtál már azon hogy miért utálnak a fórumokon. amint olvastam csak a szád nagy ,még a Mátrába se mertél fel menni. Ne is menj mert valaki előbb utóbb bele basz egy szakadékba és egy bunkóval kevesebb lesz. Inkább húzd meg magad és psssssssssssszzzzzzzzzzzzzzz. Nem értem hogy egy felnőtt embernek hogy lehet ilyen kevés esze. Ha lehet az alföldre se gyere ,igaz nincs szakadék csak ásunk neked egy gödröt, és lehet hogy a fórumosok pezsgőt bontanának el párolognál. Motoros üdv, ja te nem vagy motoros csak van motorod.
Ennyi volt kedves motoros kolegáim és most már kedves Xlájt versenyzőnk hozzászólásain nevethetünk
Te hergeled magad,mert állandóan tromfolsz eg yszar sisak miatt,amilyen nekem is van!Nagy tévedésben vagy öcsi!Én nem azért vagyok itt,hogy szeressen bárki is!
Már régóta nem intek egyetlen motorosnak sem,hiába csinálják a "folklórt"az uton!Kit érdekel?
Leírom a véleményem,és neked szarul esik,hogy beleköptem a levesedbe az legyen a te bajod!Így jártál!Téma lezárva!Legyen olyan napod,amilyenné alakítod!
Szép estét.
a hölgy még gondolkozik rajta
nekem tetszik
Az egy kis méret S-es -nek felel meg
kb: olyan 54 -56 kg-os, vékony hölgyre.
kb, de írtam pontos méreteket, ha nem jó, vagy nem tetszik, nem veszítek meg...
Ha gondoljátok, ugorjatok be valamikor, és próbálja fel...
Üdv.
az a 36os újszerű fekete női bőrnaci az mekkora lányra jó?
Vannak olcsó eladó motoros ruháim, csizmáim és más motoros felszereléseim, amik gazdára várnak. Nézzetek körül és hívjatok, ha bármi megtetszik.
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Női, férfi, textil, bőr:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Eladó még a 2 részes bőrruhám. Cafe Racer, 1.2-es marhabőr, 58-as, én 193cm-94kg vagyok, de szerintem valahol 185-200cm között bárkire jó lehet testalkattól függően. Puha, szivacs protektoros váll, könyök, gerinc, csípőnél, de ha valakinek kell, tudok adni 3 pár kemény protektort is, csak nem volt időm még berakni a bőrkombiba. Középen lyukacsos a szellőzés miatt, nagyon kényelmes, szép állapotú. Ára: 42e ft a ruha, a protektorok alku kérdése.
Hány centi illetve hány kilos emberre jó a ruha?
Köszi W.J.
18000Ft
Motocyrcle esőruha XXL-es, vadonat új, kb 185-190cm-es 100Kg-os alkatra jó. Nagyon minőségi darab.
10000Ft
Jó buksik, de semmiben nem kimagasló. Szerintem.
Mi felnyithatóban M, illetve L méretet tartunk épp.
Napszemüveges, kivehető béléssel, mikrometikus csattrendszerrel , illetve bogárvédővel az állrészen, és karcmentes plexivel.
Akciósan 39990Ft
Eladóvá vált BERIK GT2 kétrészes bőrruhám, ha valakit esetleg érdekelne:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Bocsánat az OFF-ért.
Üdv,
Nixxxdorf
Ennyi volt kedves motoros kolegáim és most már kedves Xlájt versenyzőnk hozzászólásain nevethetünk
Már régóta nem intek egyetlen motorosnak sem,hiába csinálják a "folklórt"az uton!Kit érdekel?
Leírom a véleményem,és neked szarul esik,hogy beleköptem a levesedbe az legyen a te bajod!Így jártál!Téma lezárva!Legyen olyan napod,amilyenné alakítod!