na és a tapasztalatok:
Az XR-1000-hez képest jóval csendesebb. A plexi új kialakítású, a pinlock is, így nincs a látótérben a cucc. Jó szellőzés, nagyon kényelmes, könnyű sisak.
Sisak vitához: a héjszerkezet sem mindegy. Tudom, hogy minden E betűs sisak elvileg megfelel a törésteszteken, de gyakorlatban nem vagyok erről meggyőződve, láttam már pár szétment sityakot szakmai okból, ezért sem veszek Grexet, stb.......olcsó húsnak.......
Hát nem rossz a shoei xr1100 de az ára az sok,hiába shoei magyarországon legtöbbször túl vannak árazva a cuccok,annó nekem volt egy shoei x-spirit (x-11) hát akkor voltak kifutóban olyan 150Ft volt a bolti ára de egy fószernek volt egy vadi új darab,egyszer felpróbálta látta nem jó eladó lett én jelentkeztem is a hírdetésre a végén 83EFt ért vettem meg ami nagyon jó ár volt érte.Na most ne hidd el a süket szöveget hogy csak a shoei,vannak más jó siak márkák is ezért ajánlottam pl az NZI-t,most gondold el ha csak a shoei lenne jó és minden más szar akkor senki nem venné a szart,vagyis nem lenne értelme gyártani.Én viszont azt mondom neked,használt sisakot ne vegyél.
Eladó egy Oxtar csizma 44-45-ös méret, jó állapotban cipzárja is tökéletes. 18 ezer Ft
És eladó egy kiváló állapotban lévő, bőrápolóval lekezelt Frank Thomas bőrnadrág új koptatókkal. Cipzárja jó, kettő van rajta, kabáthoz csatolható L-es (54-56 os) ennek ára 20000 Ft
Posta van. Hírdetés
Ha tényleg ilyen szar, akkor az sem sokat segít, ha passzos.
Rám egy kicsit nagy a kupak, de lecsukott plexivel sehol semmi zaj,szél, miegymás. A szellőzők is koppra nyitva és azt is hallom a városban ha egyenletlen az alapjárat, de a zajokat meg faszán tompítja.
Jól zár az a plekó ? Felfekszik mindenhol a "tömítésre" ?
ha széria hiba akkor valószínűleg nemsokmindent tudok kezdeni vele max eladom.:(
ha elkel pedig nézek valami jobbat helyette ami hasonló árban van csak már az a kérdés mit.....
előtte agv stealth sisakom volt ott csak zaj volt 70es tempó felett attól pedig pleximechanika törés miatt kellet megválnom de rájöttem abból se kérek többet.
pedig ez a hjc és agv se egy gagyi és sajnos mindkettővel negatív a tapasztalatom.
de ez a hjc tényleg kibírhatatlan 50es tempónál már fúj odabenn a szél sajnos, van egy cross sisakom azzal járok az rssel inkább még az is jobb hiába nyitott a szemüveg alatt sokkal elviselhetőbb mint a hjc zajossága és szelelése.....
halihó! :D
Keresek us 36-os crossnadrágot, ha lehet yamahás, de bármi szóba jöhet.
Vagy crossmez is érdekel ha van yamahás valakinek, l - xl-es méret, de bármilyen elfogadható állapotúra kíváncsi vagyok
Vót beépített napszemcsi,idegesített a fel-le kapcsolgatása.
Vót kommunikáció,idegesített hogy akkor hínnak mikor nem kéne,meg vizet kapott és eldobta a kékfogat 2 másodpercenkén.
Na ezek már nem idegesítenek.
Van ugyan nem felkapott márka de csúcs típusa és 1 kiló az egész.Ez nekem fontos.A felnyitósak a mechanika miatt legalább duplája súlyban.Ez egy hosszú túrán sokkal többet számít nekem.
250-280 Km-enként meg lekapom ha felhajlós a sisak ha nem.
Nem, csak a kényelem miatt van jelentősége, ezen azért párszázas-ezres túrákat megy az ember, ahol van jelentősége, hogy nem lekapkodod a sisakot minden megállóban, illetve a beépített napszemcsi és kommunikáció is lényeges.
Az N104 -meg szerintem úgy az összes felnyithatós sisak- nem igazán szereti a port, úgyhogy ha az aszfaltról letérsz vagy te menj elöl, vagy másik sisakban menj. Mert utána jöhet majd az anyázás, meg a nagy szétszedéses bosszankodós happening
Az XR-1000-hez képest jóval csendesebb. A plexi új kialakítású, a pinlock is, így nincs a látótérben a cucc. Jó szellőzés, nagyon kényelmes, könnyű sisak.
Sisak vitához: a héjszerkezet sem mindegy. Tudom, hogy minden E betűs sisak elvileg megfelel a törésteszteken, de gyakorlatban nem vagyok erről meggyőződve, láttam már pár szétment sityakot szakmai okból, ezért sem veszek Grexet, stb.......olcsó húsnak.......