Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia a plexi érdekelne, irányár? miskeri@colonial.hu
cross bukó s-es méretben szemüveggel
5.000Ft
30 605 25 41
továbbá ez a cross páncél m-l méret de állítható
7.000Ft
30 605 25 41
sziasztok
eladó ez a szép állapotú Prexport csizma 41-es méretben
17.000 Ft
0630-605-25-41
Langaléták figyelem!

Eladnám az 58-as méretű Hein Gericke Pro Sport bőrruhámat.
200cm-es magasságik és kb 105Kg-ig lehet jó.

A ruha már nem mai darab, viszont csak 1 szezont volt használva, én vagyok az első tulaja. Jó ideje a fogason pihen.
Teljesen hibátlan, kopás, szag mentes állapotú.

Csere is érdekelhet kétrészes, bőr vagy textil ruhára is.
A lényeg, hogy sportmotorhoz való legyen a csereruha is.

A hirdetés:
Hein Gericke Pro Sport 58
Eladó Shoei CX-1V víztiszta plexi, félig füstös plexi, pin lock és xr-1000erhez való zajcsökkentő kitt, mely áll egy bogárhálóból és egy nyakpárnából.
sziasztok!

Keresnék egyrészes bőrruhát 54-es méretben szürke vagy fekete színben emberi árban kb. 45eft-ig.

Ha valakinek van ajánlata azt a balu88@mailbox.hu címre küldheti árral,fotóval.

Köszi
x-lite sötét plexit keresek!

602 701 és valamelyik nolan típus is jó
FIVE. Estem is benne, hibátlan.
Sziasztok !
Spyke 45-ös 36000
http://www.kepesmotor.hu/verse...
nekem van Rush, meg Shox is mind a kettővel tökéletesen meg vagyok elégedve. Ha esetleg érdekel eladók, nézd meg őket.
ez a rózsaszín milyen méretű?
Eladó Shox Team S-es méretű dzseki méretprobléma miatt, valamint M-es méretű Ufo Plast mellvért!
Eladó cordura motoros ruházat női, férfi:
Vanucci VTB3 motoros cipő 47-es 3x használt
Ára: 19 000,- Ft
sziasztok!

Ki milyen nyári kesztyűt ajánl amibe nem izzadok bele és azért véd is!
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

http://motorosruhajav.blogger....
Sziasztok!

Elsősorban cserélném a képen látható bukómat egy nagyobb méretűre, egy éve vásároltam és teljesen új talán kétszer volt a fejemen a kis mérete miatt! Nyomja a fejem! Visszacserélési lehetőségem már nem volt! Mivel rendszeresen motorozom bukóra szükségem van így csere is szóba jöhet minimum L-es méret kellene!
A képen látható bukó új, van benne lehajtható napszemüveg, dupla plexites , bogárhálós, kivehető mosható bélés, M-es méretű, ....stb! 45.000 Ft -ért vásároltam tavaly és jelenleg is ilyen árban futnak én elsősorban ahogy mondtam is cserélnem nagyobbra , de KP -ban is elvihető 25.000 Ft-ért! Mindent adok hozzá a gyári dobozát, tartóját mindent! Teljesen új, hibátlan állapotban!
Hétköznap telefonon csak 16:00 után vagyok elérhető!
Hétvégén bármikor fel tudom venni a hívásokat!
Eladó XL méretben használt Lazer Vertigo Aikido sisakom! Pinlock-plexi, kivehető arcpárna, az állnál bogárháló. Mérete XL; színe szürke-fekete. Lásd a képet. A sisakot dobozával, könyvével adom.
Átadás személyesen: Tatabánya-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonalon.
Ár 13.000Ft
Komplett motoros ruházat eladó.
Nolan N84 2db (L-es, M-es)
Roleff kétrészes kordura ruha XL-es
Diadora sport csizma 45-ös
Alpinestars bőrdzseki XL-es (piros, fekete)
Bőrkesztyű
Kérésre képet küldök, ár megállapodás kérdése.
Eladó egy nagyon jó állapotú kétrészes Berik GP fél bőr fél cordura 50 ruha. A cordura ruhák rugalmasságát és kényelmességét nyújtja, de a bőr ruha védelmét viseli. A szokásos protektorok vannak benne: váll, gerinc, könyök, térd, comb, fenék protektorokkal ellátott. Pár apróbb sérülés van rajta mivel használt ruha, de szinte észrevehetetlen.
Sziasztok!

Van egy csomó női motoros ruhám eladó: