Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd bemegyek a méterárúba,ők csak jobban ismerik ezt a réteget mint én : O)))
Egy bőrdzseki nem menti meg az életed!

Ha már a 100ezres körben nézelődsz, nem gondoltál arra, hogy picit többért vegyél egy 2részes bőrruhát? Egyrészt jobban meg is éri, másrészt ha valami véd, akkor az összecipzározott 2 részes ruha az fog. Az életed ez sem menti meg (ahhoz vegyél gyorsabb őrangyalt), de nagyobb védelmet ad, mint egy kabát, amihez ki tudja milyen gatyát húzol, a sima farmer leszakad rólad 1 mp alatt, ha esel.
És ha benézel a Superzone-ba, ott 120-130e körül mennek a 2részesek. Persze, nem egy Dainese, de nekem még se az Arlen, se a Berik ruhámmal nem volt semmi bajom (kesztyűvel már igen).
Akkor mit ajánlasz, ami olcsóbb és jó? Ezen pont nem akartam spórolni mert az életem múlhat rajta, gondoltam az ennyivel drágább ennyivel jobb is.
Szerintem mind jó. 100e Ft nagyon sok érte szerintem. De én bajom, én vagyok a csóró
A felhasználás jellege a lényegesebb szerintem és nem az ár meg a márka...
Olcsón is vannak nagyon jó dolgok és drágán is xarok...
Sziasztok! 54-es méretű Suomy kétrészes ruhámat cserélném 56-os kék-fehér-fekete vagy max. szürke egy- vagy kétrészes ruhára! Sajnos kinőttem, de kopás és csúszásmentes
Eladó Gaerne G-King Aquatech túracsizma.
Fekete bőr, Drytech vízálló, lélegző membránbéléssel, sarok-, boka- és sípcsontprotektorral, saroknál fényvisszaverő betéttel.
Keveset használt, méretprobléma miatt eladó.
42-es méretű, belső talphossza: 28 cm.

Új ára (legolcsóbb hazai forrásból): 38990 Ft
25000 Ft (+ szállítás), Budapesten lehet átvenni.
Csere érdekelhet, olcsóbb, nyári motoros/robogós bakancsra.
Komáromban sem ismerek olyat aki minőségi melót csinálna.
Róluk tudok... De nem kívántam addig elmenni.Nem hiszem el hogy a környéken senki nem vágja ezt a témát.
Énis, ne aggódj.
Cölöpöt tudom ajánlani Cegléden.
Én is nemsokára viszem a ruhámat hozzájuk...
Remek. Kivagyok már ettől a szakembertelenségtől...
Szia,
Én enm tudok róla, h lenne. A bőrruhát is fél hónap alatt akarták ktisztítani...
Sziasztok! Tatabánya és környékén keresek motoros ruhát méretre igazító emberkét,aki érti a dolgát!Telefonszámot is szívesen fogadok..Köszi előre is!
Szevasztok!
Keresek egy motoros kiegészítőket árusító nőt,aki tavaly a Dunaújvárosi motorosnapon árult ruhákat,kesztyűket stb.Akinek van infója róla kérem jelezze!Sajnos elvesztettem a névjegykártyáját,és szeretném meghívni az idei rendezvényre.Köszönöm!
kenyer@citromail.hu
Sziasztok! Eladó Madif Racing egyrészes motoros ruha! 50-es méret, ár 80e Ft! alig használt , nincs szétszakadva mindig kezelve volt, ezt az állapota is mutatja.

érd: +36 30-339-4413
Helló!

Segítséget kérnék, kb max 100e forintért szeretnék bőr dzsekit venni, de nem tudom melyik márka lenne a megfelelő. Bering, Alpinestars, esetleg Dainese.. Ebben az árkategóriában van esetleg valamilyen minőségbeli eltérés, vagy mindegy melyiket veszem(úgy hallottam a legjobb márkák ezek) ?
Ha ez nem egy egszeri dolog, akkor engem is érdekelne.
csokonai.daniel kukac yahoo.com
Hello!

Küldj egy email címet ,és megoldom a problémádat a legolcsóbban és nem bánod meg. Küldök képeket.
Sziasztok!
54-es nagyon jó állapotú kabátomat elcserélném egy számmal nagyobbra!(56-osra).Hasonló ár-érték arányúra gondolok!
Akkor úgy kérdezem,hogy SG 12 vagy Tech 10,esetleg 7.
Amúgy szerinted a vasalt orrúét az a kis hangyafasznyi fémlemezke tartja és más semmi?
A talprögzítés milyenségének pont semmi köze nincs a tartóssághoz.
1 kérdésem lenne csak srácok. Krossz csizmában a vasalt orrú vagy a ragasztott a tartósabb?
A five kesztyű még mindig eladó

ITT
Jó ez kezdetnek:

Kabát

Nadrág

Aztán majd veszel még gerincprotektort ha lesz pénzed. Én életemben nem hordtam. Persze az én felelőtlenségem. Esni is estem már jó párat.

De van az is olcsón:

Gerincvédő

Megúszható az egész 45.000-ből......
SziaSZtok heves megyében van valakinek eladó 42-43 csatos csizmája ? :D NEM TUDOM MEKKORA KELL,EZÉRT KERESEK KÖZELBEN (Pétervására közelében)