Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én "S" rendőr sisakot úgy oldottam meg, hogy szike és szépen a hungiból levágtam egy kis darabot mert nem fért el a fülem, törte...
egy kalapácsnyéllel percek alatt megoldható a belső forma átalakítása
A gond nem ez. Hanem a héj és a párna forma. Nekem van olyan, hogy a L fél óra alatt szétnyomja a fejem és fáj az XL meg körbefordul rajtam. Másik márkából pedig az L hibátlan.
Netes rendelésnél mindig van rizikó. Jó ahogy csinálod. Az én fejem "M"-es ez minden sisaknál bevált. Szerintem ha rendeléskor küldesz egy fejkerület méretet az eladónak akkor be tudja határolni mekkora sisak ami jó. elméletileg ugyanazon méretek alapján gyártanak S:55-56, M:57-58, L:59-60, XL:61-62 nem?
Helo!

Ettől mondjuk azért fosikálok, mert még az életben nem láttam itthon ilyen sisakot, és nem tudom boltban felpróbálni. Ha veszek valamit a netről, előtte boltban mindig megnézem, hogy mégis milyen a cucc. Vagy Pesten van ilyen valahol?
Sziasztok!

DIADORA X-Treme speed csizmaval kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Mennyire strapabíró , szellőzés, kényelem?
Vagy esetleg tudtok most valahol valami motoros csizma akciót?
Nem ragaszkodom a Diadorához! De mindenképp szeretnék újat vásárolni 50-70e körül.

Köszi!
+ plexivel se sokkal drágább

link
Kb. 19.000 ft és nem néz ki rosszul:

ghostbikes
Kicsit több pénzért, sokkal jobb sisakot vehetsz, te is nézz szét az alábbi linken.
Helo!

Akkor megérné egyel magasabb kategóriából szemezni?
Volt ilyenem, nem vészes a zajszint, de vacak. Volt, hogy kinyílt a csat, a plexi nem jól záródik, nagyon párásodik.
Átminősítettem utas sityóvá, 20-al elestünk, picit odaütődött, úgy eldeformálódott, hogy azóta nem csak rosszul záródik a plexi, hanem sehogy.
Na igen mostanában jobban kifognak mindent.
Arról nem beszélve, ha a vám is megtalálja.
Nekem legutóbb kínából 1 hét alatt itt volt a vámnál a cucc. (Tracking alapján) aztán 2 hetet rohadt a vámon.
3 het?!
nalam csak masfel het volt, mire a statusz shippedre valtott, meg egy het, mire kaptam egy kovetokodot, aztan ez alapjan most valahol kanadaban hederezik a cucc, amit rendeltem... ebay-en valahogy gyorsabban megoldjak az ilyesmit
De legalább körbe tud nézni, és találhat másik kesztyűt, ami tetszhet neki, mondjuk színben is.
Azért azt ne mond, hogy csak ez a kesztyű van ott.
Attól még az elérhető színek nem változnak + 3 hét mire ideér.
keress még
hirtelen csak drágábbat találtam
rendelsz onnan ahonnan pohi is szerzi
aliexpress-en találsz olyat amilyet szeretnél.
nem az árával van bajom
Bocs nagy lett....
Lett helyette egy shox kesztyű ennyiért, ami koránt sem ilyen szép és nincs rajta protektor... szóval ennyit megér szerintem...
Konkrétan ez van nálam, mert kicsi lett a lánynak akinek hoztam.
Ezen kívül ha jól emlékszem kék-fehér, fekete-piros, teljesen fekete van meg fehér fekete piros más féle