Gábor!
Van egy Revit versenykesztyűm, amit tavaly használtam, a mérete XL-10-es. Az általad felrakott videókban szereplő kesztyűkkel azonos tudású vagy jobb. A színe: fekete, fehér, zöld. Nekem egy kicsit szoros az egyéb XL méretűekhez képest, ezért eladnám, elcserélném egy kicsit nagyobbra. Az új ára 38000 Ft volt, egy 20-ast megér.
Sziasztok! Most tervezek 50 ezer körül sisakot venni. A vemar geo pro az eddigi kiszemeltem. Van valakinek ezzel a márkával vagy konkrét tipussal tapasztalata? Vagy esetleg ebben a kategóriában egy jó sisak tipp?
XTreme Air-t nem tudtam próbálni mert csak 43-as volt az üzletben, az viszont fel se jött a lábamra. Az Eagle viszont a visszajelzések alapján nem tűnik jó választásnak a sorozatos leválás miatt. Valahol olvastam, hogy a Diadora kivonul a motoros csizma piacról, úgyhogy egy pár hónapig még valószínűleg akciózni fogják itt ott a csizmákat, de ahogy az lenni szokott ilyenkor már mérethiányos a választék.
Sziasztok! Eladó egy március végén vásárolt (még bőven garanciális), teljesen hibátlan, kifogástalan állapotban lévő, összesen háromszor hordott, Mugen Race Cordura textil nadrág, M-es méretben, beépített CE protektorokkal (eredeti ára 30.000 Ft).
Sajnos mellé lőttem méretben, mikor megvettem még nem volt meg a motor, most pedig a cserét már hiába próbálnám.
Ár: 20.000 Ft
Nekem XTreme Air van,eddig minden rendben van vele.
Nagyon kényelmes és baromi jól szellőzik!
A bokavédelmet is jól megoldották,csak kicsit nyikorgós "robotzsarus" hangja van :) Egy pici kopást láttam hátul a rugalmas résznél,de nem szakadás,inkább csak mintha a szürke szín kopna.Bár,csak 8000km van benne,de eddig csak dicsérni tudom! Én 42-ért vettem,szerintem annyi körül most is kapható.Ennyi pénzért szerintem a legjobb választás.
Jutányos áron hozzájuthatnék most egy használatlan Shox Factory Evo bőrkabáthoz, és látom,hogy SW protektorok vannak benne. Ez mivel jobb / rosszabb, mint a CE? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a CE az ász, az SW-ről meg csak annyit látok, hogy valami bioelasztán ütéselnyelő technológia bla bla bla. Szerintetek megéri a 35 ezret? Ennyi pénzért protektoros bőrkabátot nem igen láttam sehol.
Nekem is volt Diadoram! (Eagle FX Extreme)
És hát a talpa állandóan levált hiába ragasztottuk.(bár a csavarozás megoldotta)
Hátul a rugalmas szövet szétfoszlott.
A jó bokavédelemről meg annyit mert olvastam hogy valaki dicsérte hogy simán kettőbe hajtod a csizmát ha úgy van.
Viszont nagyon kényelmes és jól szellőző csimma!
Szia! Igen, nem egyedi a probléma nekem is volt ilyen csizmám és elég gyorsan előjött a probléma, mint a képeken. Sajnos ahogy mozog a bokád benne, akkor a műanyag elnyírja a varrást és ennyi. Nem nagyon lehet vele mit csinálni, nekem csinálta cipész is, ragasztottuk is de csak időlegesen oldotta meg a problémát. Én ezek után nem javasolnám ezt a csizmát. Üdv
Keresek gerincvédőt, 170 cm magasságú embernek!
Motoros hàti tàskàt keresek. Tud valaki segíteni ebben?
Van egy Revit versenykesztyűm, amit tavaly használtam, a mérete XL-10-es. Az általad felrakott videókban szereplő kesztyűkkel azonos tudású vagy jobb. A színe: fekete, fehér, zöld. Nekem egy kicsit szoros az egyéb XL méretűekhez képest, ezért eladnám, elcserélném egy kicsit nagyobbra. Az új ára 38000 Ft volt, egy 20-ast megér.
Akito fehér motoros kesztyű
Van valakinek tapasztalata a 3 kesztyűvel kapcsolatban? Max 30k-ért szeretnék kesztyűt és ez a 3 típus van versenyben. Árban szinte mind ugyanannyi.
Dainese Pro Carbon: https://www.youtube.com/watch?...
Alpinestars SP-2: https://www.youtube.com/watch?...
Racer High End: http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Bakker van is egy 45-ös valahol még az egyik szekrényben.... most jutott eszembe. Lehet feldobom eladásra....csak találjam meg.
Sajnos mellé lőttem méretben, mikor megvettem még nem volt meg a motor, most pedig a cserét már hiába próbálnám.
Ár: 20.000 Ft
Nagyon kényelmes és baromi jól szellőzik!
A bokavédelmet is jól megoldották,csak kicsit nyikorgós "robotzsarus" hangja van :) Egy pici kopást láttam hátul a rugalmas résznél,de nem szakadás,inkább csak mintha a szürke szín kopna.Bár,csak 8000km van benne,de eddig csak dicsérni tudom! Én 42-ért vettem,szerintem annyi körül most is kapható.Ennyi pénzért szerintem a legjobb választás.
Sok bukom még nem volt. Elötte egy arai rx7 volt. ahoz képest halkabb.
Nem hinném, hogy sokban különbözik a két típús(CE, SW).
Jutányos áron hozzájuthatnék most egy használatlan Shox Factory Evo bőrkabáthoz, és látom,hogy SW protektorok vannak benne. Ez mivel jobb / rosszabb, mint a CE? Eddig mindenhol azt olvastam, hogy a CE az ász, az SW-ről meg csak annyit látok, hogy valami bioelasztán ütéselnyelő technológia bla bla bla. Szerintetek megéri a 35 ezret? Ennyi pénzért protektoros bőrkabátot nem igen láttam sehol.
És hát a talpa állandóan levált hiába ragasztottuk.(bár a csavarozás megoldotta)
Hátul a rugalmas szövet szétfoszlott.
A jó bokavédelemről meg annyit mert olvastam hogy valaki dicsérte hogy simán kettőbe hajtod a csizmát ha úgy van.
Viszont nagyon kényelmes és jól szellőző csimma!
Mérethiba miatt eladó vagy cserélhető új vagy alig használt krossz cuccra. XXL-es de inkább XL-esnek felel meg!
10000ft