Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nekem pont van egy teljesen megkímélt, de kinőtt kétrészes Suomy bőrruhám ha esetleg ilyen alternatíva érdekel...
Istenem, hogy egy egyszerű kérdésből ilyen hisztit meg vergődést kell kerekíteni, gratulálok. Veszek majd akkor Simsont, mert nincs 300ezrem ruhára. Köszi.
Azért mert Shox és olcsó, attól még funkcióját teljesítő védőfelszerelés. Vannak ám követelmének aminek megfelel a shox, hiszen nem lehet e forgalomba hozni ha nem.

Én például a 15.000 Ft-os ventex nadrágjukat és kabátjukat simán felvenném az R1-re, ha túrázni indulnék-----
Ez egy fórum, fő célja a tanácsadás és beszélgetés.
Kis "Lipót"-i szökevény!
Gondoltam, hogy kedves kisfiú lehetsz (a magad módján), ezért is kívántam jót neked.
Régen röhögtem ilyen rosszat kis nyúvadt!
Tudod Harlekin én olyan természet vagyok,hogy meglátogatom az ott maradt ápoltakat!
Komoly lehet a problémád, de szerintem szakember tud segíteni.
Mindenképpen mielőbbi jobbulást kívánok!
Köszönöm a tanácsod!
Nagyjából kihámoztam a mondanivalót!
Tudod az élettől kell félni!
A halál nem fáj!
Legalább is eddig még senki nem mondta!
Bear doki!
Te írtad 3-4 napja,hogy aki nem foglalkozik a megfelelő védő felszerelésekkel könnyen tolókocsiban találja magát egy életre!
Elynye.belynye vs. ejnye-bejnye.....
Akkor tanulj meg olvasni is, ne csak írni! Egy napja leírta, hogy mihez kell neki: [36875]
Zuttony!
Ne zavarjon az ilyen hsz. Te legalább veszel egy olyan szinten védőfelszerelést, amit megtehetsz. Az ember akkr költ ilyenekre, ha megteheti. De attól nem vagy kevésbé motoros.
Pohi!
Hát az illető nem említette az általad leírtakat!
Én meg arra aszondom ,akkó vegyen Szimszont!
Egyébként felőlem mindenki olyat vesz amire telik,illetve akar!
De!
Akkor ne kérdezzen!
Nekem a motorom 12 éves,és nem szoktam tanácsot kérni főleg itt senkitől!A Beringem átlag középkategóriás 72 erzes,ugyanis a csúcs 140 ezer körül van a teksztil zsakettek között!
Ha ez nagyzolás akkor a Shokszolás "Koldusopera"?
Utána meg eljátszom a megszeppent,vérig sértett kis szaros seggű nyámnyila gyereket!
Oszt jóccakát befejeztem e nívótlan társasággal a dumát!
Eladó kesztyű:

ITT
Kollégám szerint a motor nem pokróc, hogy azzal takarózzál

Szóval egy kawa er5-höz városi motorozásra legyen már elég egy shoxos cordura is ami jól szellőzik. Persze van jobb, drágább meg szebb is, de nem biztos, hogy szükséges ahhoz, hogy a városban 50-el guruljál.

Ezért írom azt, hogy mindenki a felhasználáshoz vegyen ruhát.
Szia Oszi!

Képzeld,Komáromba landolt a ruhám. Elég jónak tűnik az ember,majd kiderül milyen melót végez,de első körben teljes mértékben meg vagyok elégedve a hozzáállásával. Ha beválik mondom az infót : O)

Üdv!
Az ember maga a stílus. Ez itt a lényeg, nem a mondandó tartalma.
Zuttony!
Nem nekem fáj!
Nekik,ha csattannak!
Én megpróbálom a figyelmüket felhívni!
Te azon is felháborodsz,ha a fejfájásodra nem Algoflex-t,hanem Saridont ajánlok?
GD!
Az én arcom akkor volt méretes,mikor láttam a motorost,akit felhoztak a völgyből a tűzoltók,és a mentők levagdosták róla bőrcuccait!
Szegény azóta sem tökéletes!
Na ilyen helyzetekre vigyázok én közúton!
Ehhez nem a méretes arc kell,hanem a közúton való motorozni tudás!
Itt lehetett volna 1 millás Dainese is rajta!
De ez neked miért is fáj,hogy ők "igénytelenek" ahogy Te mondod?
Ő dolguk,az ő életük! Nekem erre volt kes,még mindig jobb mintha pólóban,rövidnaciban,papucsban motoroznék!
Zuttony!
Én értem,de vannak itt emberek.akik 200 Le-s Hayabusa-k mellett,műanyag MDS sisakban,sportcipőben,és kopott farmerban feszítenek!
Szerinted ezek átgondolták a motorvásárlást,és a velejáró biztonságosabb védő felszerelés vásárlását?
Nem!
Ezek igénytelen emberek,akik a motorjukat többre tartják,mint a saját életüket,biztonságukat!
Látom nem a velem egy hullámhosszon gondolkodó emberekkel írogatok!
Nem érted!
Te engem leszóltál mert nekem ez van,azt írtad olcsójános vagyok!Engem ez zavar!Na ezt bírom a lóvésabb motorosokban,ha nincs 70 ezres kabátom,akkor én már senki vagyok!