Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán ez segít. Mi ez alapján vettünk a feleségemnek és tökéletes lett.
Sziasztok!

Kínai gp pro méretezésével kapcsolatosan érdeklődnék?!
A tenyerem 9.5-10cm széles és 23.5-24cm a kerülete.
Ezek alapján mi a nekem való méret?
Xl vagy XXL?
Természetesen! Egy életen át.
Igazad van, és egyszerű a válasz: mert álszent vagyok!
Nem akarok vitát nyitni, és sötétzöldnek látszani. Motorozni szeretek, szemetelni viszont nem. Biciklizni is szoktam, bár azt inkább a mozgás öröme miatt teszem, munkába nem szívesen járnék vele.
Tojok rá. Amikor a kihömbölödtem a parlagfüvesbe akkor a természet és a fizikai törvényei károsítottak engem. 1:1.
akkor a nők ettől tovább bírják?
Nekem 5-éves a Berik ruhám de igen jó a szellőzése, még kakucsi tornaóra után sem volt szigorú szaga. Ami meg van, azt a napsütés és a szabad levegő megoldja. Ha egyszer majd megbüdül akkor elküldöm szaGszerű tisztítóba mert nem akarom szétbarmolni a hálós bélést.
van benne igazság, de ha nem zsákmányolják ki azt a szegény kínait akkor a rizsföldeken-mellette éhezne
de még mindig kevesebb környezetkárosítással jár egy bicikli készítés-használat mint a motor
Azt ugyebár tudjuk, hogy a nők nem izzadnak, így nekem ezzel nincs gondom.
Viccet félretéve, ha nagyon elázna, akkor kirakom a napra "kinyitva" a kabátot, a nap kiszárítja, valamennyire fertőtleníti is.
2 éve használom a ruhát, mikor csináltam a jogsit, ebben voltam a rutinpályán 40 fokban, de semmi szaga nincsen. Ha viszont kellően koszosnak ítélném már, akkor a belső tisztítást szakemberekre bíznám, hozzájuk vinném.
Tudod mennyi kizsákmányolt kínai dolgozik a bicikligyárakban? Hát ahol a bringás gúnya készül?
csak mert genyó vagyok:
akkor miért nem jársz biciklivel?
nincs füst, nem kell leölni szegény állatot aminek a bőrét hordod stb stb
Gyuri... Nem a pénzről van szó.
Lelkesen óvom a környezetet azzal, hogy nem szemetelek, ha egyszer meg tudom oldani vízzel és ronggyal is. Meg amúgy is... Én kifejezetten szeretek bogármaradványos vízben matatni.
már csak kíváncsiságból:
a bőr cuccok belső részét hogy takarítjátok?
mert azért a 40 fokban tuti nem egyszer csucsogósra izzad benne az ember
Tényleg csillagászati összeg... Évente 3-400Ft-ot is felemészt, a Tuskós gazdaságos csomag előbb szárad ki, mint ahogy elfogyna. Nincs csöpögő víz, nincs bogárbél-maradvány csak csillogás és tisztaság.

Sejtettem, hogy lesz valaki, aki fillérb@szónak gondol majd. Pedig tényleg nem erről van szó. Nem is firtatom tovább, minden szóval rontok a saját helyzetemen.
anyám is így szokta magyarázni a sóherságát
még a végén kiderül hogy rokonok vagyunk
Tudom-tudom. Egyszer már letakarítottam a ruhádat ezzel a technikával, ha visszaemlékszel. Nekem nem jött át. Persze, le lehet vele mosni, és biztosan ápol is, de nekem túl pazarló. Egy koszosabb ruhára elmegy minimum 15-20 törlőkendő. Ha minden motorozás után lemosod, akkor is sok szemét feleslegesen. Ezzel szemben ha vízzel és ronggyal mosom, akkor a vizet utána ráöntöm egy növényre, a rongyot pedig legközelebb is használni fogom. És nincs szemét.
Nem ezzel akarom megoldani a bolygónk szemét-problémáját, de részemről megpróbálok minél kevesebbet pazarolni, szemetelni.
Egyébként ötletnek jó, lehet, hogy valaki felhasználja majd. Én akkor is a vizet meg a méhviaszt javaslom.
Elárulok egy titkot. Lanolinos, lehetőleg szagosítatlan babaseggtörlő. 3-4 szelettel lejön a legdurvább nyári esti Dinnyésnél tömeggyilkolt árvaszúnyog had megszáradt teteme is és egyúttal a bőrápolás is megvolt. Ja a bukóról is lehozza gyönyörüségessen-igényesssen-jóóóócskán.
Én itt vettem például a csizmámat, elég jó áron. A nyitólapon elég komoly akciókat hirdetnek. Egy próbát megér, én a helyedben benéznék hozzájuk.
Én azokat javasolnám amiket írtam, plusz a Dainese (bár itthon nem kapsz ennyiért akciósan sem D-t, de legalább megtudod a ruha méretedet - és kintről rendelhetsz).
Javasolt boltok: Fokt, Euromotor, Pardi és Karasna, de viszonyítási alapként elnézhetsz a Shox-ba is, hogy érezd/lásd a különbséget.
Köszi a tanácsot...
Hétvégén megyek fel BP.-re melyik boltokba érdemes elnéznem bőrruháért? Esetleg tudtok olyan helyet ahol használtat is forgalmaznak?
Általános tanács, hogy bármilyen bőrt veszel, azt ápold megfelelően.
Ha van rá igényed, akkor minden motorozás után nedves ronggyal, langyos vízzel takarítsd le a port, bogármaradványokat. Nem nagy meló, én minden alkalommal lelkesen takarítom a ruhát, csizmát, sisakot. Így tuti nem marja meg a bőrt a bogárbél.
Időnként pedig ilyennel sem árt átkenni a ruhát. Ha vékonyan kened, akkor szépen beszívódik. Szép, fényes és puha marad tőle a bőr. Én is ilyet használok, egy tégely évekig elég.
Ismeritek ezt a fajta ruhát ?
AMERICAN-PRO Defender !
Vagy inkább a Suomy Lanzo XIIT02 !
Kecskemét Parilla ...
Szeretnék vásárolni kétrészes bőrruhát egy Kawa Z 750 tekergetek.
Eddig cordurám volt.. Nem vagyok egy örült No pálya , laza túrák érdekelnek.. Max. 150 ezer pénzt szánok rá! Esetleg jó ötleteket segítséget is elfogadok...
Kösssszzz