Köszi szépen! Várom a további tapasztalatokat, véleményeket, hátha van még valakinek.
Egyébként a kesztyűt én is próbáltam és nem tűnt rossznak bár a csukló fölötti részen kissé talán vékonynak tűnik a bőr, de lehet ezt csak beképzelem, mert nem egy elterjedt márka...
Helló. Börruhával nincs tapasztalatom. Én egy esőkabátot vettem, de még éles bevetésen nem volt. Jó a szabása, ötletes megoldások vannak rajt, kidogozottságával nincs baj. Néztem és próbáltam egy Racing bőrkesztyűt az is jónak nézett ki. Ha szétmegy a mostani kesztyűm én olyat fogok venni.
Nox krossz sisak kisebb karcokkal mosható kivehető belsővel
Fox krossz szemüveg 2 db védőfoliával zsákkal dobozzal
KTM 15 -ös első lánckereék
KTM exc 450 kipufogókönyök sér mentes
Ktm ec 450 hátsó féktárcsa menesztővel
Brembo féknyereg pofákkal
Honda crf 450 kuplungkar
Honda crf 450 Első lánckerék védő
Illetve van egy szakadásmentes felső Oneeill krossz mez L es és nadrágja ami belső részen ahol a csizma érte kikopott de javítható
Alpinstar csizma tech 6 os talán csizma állapota nem tul jól néz ki és a műanyagok os karcosak csatok épek műanyagok kissé sérültek amugy használható
Valakinek van tapasztalata PLUS márkájú bőrruhával kapcsolatban?
Képes motoron is szokott hirdetni az importőr és a leírás alapján jónak tűnik főleg a méretre gyártási opcióval. Viszont, mielőtt bevásárolnánk anyának, örülnék, ha valaki írna a tapasztalatairól.
702-je van nekem is egy barátomnak. Kipróbáltam én is, hát tényleg egy nagyon eltalált darab. Szokta mondani, h annyira jó a szellőzése, h néha fázik benne a feje. Mondjuk én elfogult vagyok kicsit, mert X-701-em van.
A ruhát lehet próbálni, vagy az asszonyt?
A konditerem bérlet olcsóbb.
Bocsi, de nem tudtam kihagyni.
Asszonyom mondjuk szépen kinőtte BERIK bőrruháját,így kénytelenek vagyunk megválni tőle!
S-es méret,2 részes,makulátlan állapotú!kb 170cm-magasságig és 58kg.ig lehet jó!
Próbálni Székesfehérváron a délutáni órákban!Bármi kérdésetek van,nyugodtan!
czako20@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Új és használt is érdekel!
Elérhetőség a nevem alatt!
Egyébként a kesztyűt én is próbáltam és nem tűnt rossznak bár a csukló fölötti részen kissé talán vékonynak tűnik a bőr, de lehet ezt csak beképzelem, mert nem egy elterjedt márka...
Fox krossz szemüveg 2 db védőfoliával zsákkal dobozzal
KTM 15 -ös első lánckereék
KTM exc 450 kipufogókönyök sér mentes
Ktm ec 450 hátsó féktárcsa menesztővel
Brembo féknyereg pofákkal
Honda crf 450 kuplungkar
Honda crf 450 Első lánckerék védő
Illetve van egy szakadásmentes felső Oneeill krossz mez L es és nadrágja ami belső részen ahol a csizma érte kikopott de javítható
Alpinstar csizma tech 6 os talán csizma állapota nem tul jól néz ki és a műanyagok os karcosak csatok épek műanyagok kissé sérültek amugy használható
Valakinek van tapasztalata PLUS márkájú bőrruhával kapcsolatban?
Képes motoron is szokott hirdetni az importőr és a leírás alapján jónak tűnik főleg a méretre gyártási opcióval. Viszont, mielőtt bevásárolnánk anyának, örülnék, ha valaki írna a tapasztalatairól.
Bekiss2@gmail.com
70-373-4137
Kérhetnék egy elérhetőséget?