Sziasztok! Van egy eladó fekete S-line bukóm! Vadonat új, dobozban,zsàkban,fólia se lett leszedve! 100 euróért vettem, ha valakit érdekel 15 ezerért viheti! M-es méret.
Nekem egy nagyon kicsit nagy!
Van egy MugenRace csizmam, 1honapos talán. Mentem vele kb 3000km-t. A bal csizmamnak a talparol levaltak a piros diszek es szinte el is tunt a minta annyit kopott. Általában a bal labamat teszem le amikor meg kell alljak de nem huzom a foldon... A jobb is kopott de nem annyira. Vonatkozhat erre garancia? Mire van egyaltalan jotallas?
Eladó egy Givi EA100 nyeregtáska!
Paraméterei:
anyaga laminált poliészter;
a rekeszek válltáskaként is használhatók;
hőálló borítás kipufogó oldalon;
esővédő huzattal;
űrtartalom: 28-35 liter oldalanként.
2 db gumipókkal a biztos rögzítéshez.
A jobb oldali táska bővítő zipzárja sérült, de továbbra is bővíthető, illetve egy heveder hiányzik róla, de a brutális tépőzárak miatt szükségtelen.
Ja, most olvasom, hogy még visszacserélhető?! Egy pillanatig se gondolkodj rajta: irány a bolt és csere!
És amikor másikat próbálsz majd, gondolj arra is, hogy 1-2 óra viselés után (főleg melegben) még bele is fog dagadni a lábad.
De az is lehet, hogy nem a mérettel van a gond, hanem a fazonnal. Simán lehet, hogy ugyanebből a 47-es már nagy lesz hosszban és széltében (pl. kislábujjnál) még mindig szűk.
Mindenkinek másmilyen a lába, más kényelmes neki. Ne sajnáld az időt, próbálj fel minél többet, hogy megtaláld a te lábadra leginkább illőt!
Én is szenvedtem hasonlóval néhány hónapig ...aztán feladtam.
Sem hosszában, sem a lábujjak környékén nem fog tágulni, mert itt még erősítve is van a lábujjak védelme miatt. Ráadásul az orrkoptató is ad neki egy plusz merevséget. Szóval esélytelen.
Ne kínozd magad, add el, amíg jó állapotban van, így biztosan szívesen megveszi majd valaki.
Ha érdekel valamelyik típus, kérj ajánlatot a motorosszakuzlet@gmail.com mail címen!
Ne feledd! A legjobb protektor a legjobb árban!
Hivatalos forrásból természetesen 6 hónap garanciával!