Azt kéne végre megértened, hogy ez nem személyes, csak valami oknál fogva Te úgy veszed hogy az, amint valaki más véleményen van, vagy nem tetszik a stílus. Na most szeretném, ha önmérsékletet gyakorolnál és megmutatnád, hogy több vagy nálam....úgyhogy ne válaszolj /nyugi figyellek és lecsapok rád, fogunk mi még hömpölögni /
Nem feltétlen. Ugyan azt a kanyart tudod többféle képpen is venni, attól függ mi a cél, látványosan vagy gyorsan, vagy maxi biztonságosan. De például egy alacsony guminyomással hipp-hopp a szélén tudsz járni egy kanyarban.
Meg lehet becsülni persze. Nem is mondta senki, hogy nem lehet. Viszont mivel nem a TE KÖRMÖD kopott érte, így nem érzed át ANNYIRA, s nyilván merészebben motorozol, döntögetsz...
Fogalomzavarban vagy. Egy túra-sport motorral felpakolva, utassal miért is kellene döntögetni?!
Viszont nem válaszoltál, hogy miért nem a pályán vagánykodsz a motorostudásoddal? Miért nem vagy még befutott versenyző, ha annyira fekteted meg döntöd. Bár lehet jobban járnál, ha a lányoknál próbálkoznál ez ügyben!
Megint miről beszélsz hogy lehet valaki ilyen figyelmetlen Arra írtam h akkor is meglehet becsülni ha ne te vetted de te ugye mindent jobban tudsz bárkitől
S TEGYÉ vesszőt!!
Nem azt írtam hogy fú de király vagyok csak nincs majrém
Ott sincs gond, nyugi.
Viszont nem válaszoltál, hogy miért nem a pályán vagánykodsz a motorostudásoddal? Miért nem vagy még befutott versenyző, ha annyira fekteted meg döntöd. Bár lehet jobban járnál, ha a lányoknál próbálkoznál ez ügyben!