Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt, karcmentes, gyorsasági
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év)
- karc- és páramentes plexi
- több elemből álló ütödés elnyelő réteg
- tökéletes szellőzés
- kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- állvédővel ellátott
A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.
A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.
Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.
Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
Sziasztok!
Eladó BMW Atlantis 3 Pro motoros bőrruha vadonat új. Csúcskategóriás, az összes protektor benne van/gerinc, váll, könyök, térd/, a kabát összecipzározható a nadrággal, 1.2-1.4mm impregnált bőr. 56-os méret. 150eFt/ Bolti ára 500.000.-Ft!!!!! / Érdeklődni telefonon, szám adatlapomon
Helló ! Yamahás kabátot keresek Inkább bőrt ha lehet . Protektor nem lényeg ha nincs benne L-es esetleg M-es méretben mivel köztes nincs :-) . Ha valaki esetleg meg akarna tőle válni ne tartsa magában
LS2 sisakot én is hangosnak találtam már 120-tól. Kicsit jobban megvizsgálva tapasztaltam, hogy elő van készítve fejhallgatónak ezért hiányos a szigetelése pont a füleknél.
Ezért pótoltam egy kis polifoam darabbal , így már 140-ig jó.
Füldugóval már túl halk.
sokszor csak ugy ... ismerős név láttán az ember oda katint és el olvasa mi a faszról szól a történet .
nem tudom és nem is akarom tudni ki mikor és milyen helyzetben mit gondol és hogyan miről ..
egy biztos ÉS REMÉLEM OLVASA EZT A SPORT MOTOR :: SZERKESZTÖJE IS !!!
egy adag szar ez az egész !! bár ki bármikor minden adat nélkül be regisztrálhat ... és tolhatja a napközis fasz okoságait ,, kis tizen évesek től kezdve a 70 éves voltam valamikor motor közelbe csávokig ....
Nem nekem kéne itt már rendet rakni ,és csak egy motoros felhasználo vagyok
kupec ? Szücs Attila 2345 éve motoros ismeri a motoros társadalom java egy fasz kalap .. DE a szó jo értelmébe ! És már látott egy pár motort / De minek /
Én meg Taschner Zsolt vagyok a motor mokolo !! és elegem van abból hogy a kis buzik akarják el mondani a nagy buziknak hogy honnan fuj a passat szél .. elegem van abból hogy ha már elengedet kézel ülnek a bilin akkor mindent lehet !
Igen egy senki vagyok, Te meg valaki. Mivel engem még nem moderáltak ki egyszer sem, ellentétben veled ezért könnyű kikeresned azt a hozzászólásomat amiben fenyegetődztem/most szólok, ilyet kizárt, hogy találj/, főleg a fizikumommal/hacsak nem, hogy a puhos testemtől halálra röhögöd magad/. Gondolom nem a levegőbe beszéltél, úgyhogy szívesen látnám a fenyegető kommentemet.
már feljebb írtam!