...mielőtt szét off-olnánk a topikot:
keresek Dainese Tattoo vagy Dainese Tribal rucit 42-es méretben... piros verzióban. Úgyse lesz!
(Lehetőleg újszerűt, egyedül is bele tudok izzadni...)
Részemről nincs harag, de azért egy fintorgó smiley kevésbé vicces... Tudod, melyik vicces? Ez: Amúgy a nememnek ehhez semmi köze...
Köszönöm, hogy eligazítasz a fórumozás világában, de hazai pályán a legtöbbet pofázók között vagyok, csak itt nem villogtam még annyit, mert kicsit idegen a terep.
Amúgy tényleg nem sértő, amit írtál és nem is sértődtem meg, csak szerintem nem volt jogos a benyögés. (Nézd, szmájli: )
Ez még kevés lenne ahhoz, hogy a szívembe markolj...
az apróban talán még mindig hirdetik. Budapesten van egy üzlet a Hősök terével szemben(asszem Dózsa Gy. 80.) ott vettem 35 pénzért az RSV-t.Úgytudom ez már kifutott széria(talán már nem is gyártják, én legalább is nem találtam meg a gyártó honlapján)... De fölveszi a versenyt jópár most is gyártott sisakkal. Composite hély(vmi multiaxial fiber epoxi gyantában, ha jól tom)DuPont Coolmax(kivehető, mosható) bélés, rendes méretű orrvédő és "bogárháló". Nagyon csendes a sisak, sőt még szinte a motorom hangját sem hallom rendesen... de ez megszokás kérdése... nemy fütyül, nem rángatja a fejeden a szél, és ha szerencsés a fejformád akkor még nagyon kényelmes is.... véleményem szerint megér 35-öt. Én még egy tükrös plekót szeretnék hozzá venni(úgy lesz teljes... )
Minden jót!
Bocsi ha a hangnem gorombának tünt volna. Azt gondoltam, leesik a smile-ból ( ), hogy tréfának szántam a megjegyzésem, ez ugyanis a fórumozásban azt jelenti, akárcsak a lejáratott :-) karakterek.
Azonkívül elfelejtettem lecsekkolni a nemed, ellenben még most sem tartom sértőnek amit írtam reggel, fuss neki még1x, meglátod nem olyan szívbemarkoló az a szöveg....
Hello szeretnék venni valamilyen felnyitható sisakot,de nem nagyon értek hozzájuk.Néztem a HJC FS-MAX-ot.van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban?
Először is: én csak egy tippet adtam és nem köteleztem senkit, hogy onnan rendeljen, innentől kezdve a hangnemedből visszavehetnél, mert a legkevésbé sem érzem jogosnak.
Elárulom, hogy semmi közöm az adott üzlethez, csak ruhakeresgetés közben rájuk találtam, írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak. Ha beszélsz németül, akkor rájöhetsz, hogy ők egy abszolút normál üzlet és sehol sem volt feltüntetve, hogy interneten keresztül lehetne tőlük rendelgetni... Nincs ilyen gomb: Bestellen = rendelni
ÉN KÉRDEZTEM MEG, hogy esetlegesen el tudnák-e küldeni Magyarországra az árut, amit választok. Megjegyzem, abszolút leinformálhatók, de ehhez is kell egy kis gógyi, hogy észrevedd. Másodszor: lehet, hogy neked pénz nem számít és bármit megvehetsz a legdrágább üzletbe besétálva... irigyellek érte, ha így van, de gyanítom, akadnak itt olyan srácok és csajok, akik keményen megdolgoznak azért, hogy motorozhassanak. Ha nekik megfelel az, hogy a bolti áraknál kicsit olcsóbban jussanak hozzá ugyanahhoz a termékhez, amit te csilli-villi szalonokban megveszel, akkor nem tudom, hogy neked ez miért fáj.
Tudod, én olyan csapatban vagyok, ahol ott segítik egymást az emberek, ahol tudják... akár csak egy tippel vagy egy tanáccsal. Az meg már az adott illetőn múlik, hogy melyiket veszi igénybe...
www.mlol.de - Shoei... a Raid II-es fül alatt találsz leakciózott bukókat 289 Euro-ért! (429,- helyett)
Sima fekete 249-ért a Multitec fül alatt. Angebote - Helme - Shoei: akciós bukók 249 Euro-tól
A Fundgrube alatti menüpontban (akciós részről elérhető - pirossal van kiemelve) Shoei Raid 159 Euro-ért, Shoei XR900 199 Euro-ért...
A postázás ára: 25 Euro (ezt már megkérdeztem tőlük)
Abba még Kevin Schwantz mehetett korengedménnyel, juniorban...
(Bár meg kell hagyni, pár cég - pl. FM - a mai napig képes alulmúlni még a hetvenes évek grafikáit is, melyek ugye kimerültek egy szögletes villámban vagy egy "turbo" feliratban...
Tegnap egy cimbim elvitte a dzsekim, úgyhogy a szombati "forgalom" vizsgán egy szafaris Columbia kabátban húzom majd az erötöst.....
A Shoei színes plekóját is eladtam, úgyhogy már csak a gyári kit van pinlockkal, 70-ért...
énn hiszek a netes vásárlásban. A németek precízek. Nem úgy mint itthon
Találtam még egy okosságot ruha ügyében: http://www.3w-motorsport.ch/fr...
Ha odafönt is úgy akarják, meg is van a ruci, amire vágytam...
...mielőtt szét off-olnánk a topikot:
keresek Dainese Tattoo vagy Dainese Tribal rucit 42-es méretben... piros verzióban. Úgyse lesz!
(Lehetőleg újszerűt, egyedül is bele tudok izzadni...)
Köszönöm, hogy eligazítasz a fórumozás világában, de hazai pályán a legtöbbet pofázók között vagyok, csak itt nem villogtam még annyit, mert kicsit idegen a terep.
Amúgy tényleg nem sértő, amit írtál és nem is sértődtem meg, csak szerintem nem volt jogos a benyögés. (Nézd, szmájli:
Ez még kevés lenne ahhoz, hogy a szívembe markolj...
Ilyen szép lányt, ilyen szép motoron ne ilyesszünk már el magunk közül!
Minden jót!
Azonkívül elfelejtettem lecsekkolni a nemed, ellenben még most sem tartom sértőnek amit írtam reggel, fuss neki még1x, meglátod nem olyan szívbemarkoló az a szöveg....
Szerintem nem frissítettek, az árakon.
Most minden akciós, legalábbis, kedden még az volt
Én az RSR2t, RSXet, RSIt, RSF2it és az S szeriát ismerem csak!
Én is nagyon elégedett vagyok vele!
Akkor most márkatesók vagyunk!
Megvettem én a SHARK RSV-t ! Tényleg jó sisak.
Bár lehet, hogy szót sem érdemel az ilyen hozzászólást produkáló egyén!
Elárulom, hogy semmi közöm az adott üzlethez, csak ruhakeresgetés közben rájuk találtam, írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak. Ha beszélsz németül, akkor rájöhetsz, hogy ők egy abszolút normál üzlet és sehol sem volt feltüntetve, hogy interneten keresztül lehetne tőlük rendelgetni... Nincs ilyen gomb: Bestellen = rendelni
ÉN KÉRDEZTEM MEG, hogy esetlegesen el tudnák-e küldeni Magyarországra az árut, amit választok. Megjegyzem, abszolút leinformálhatók, de ehhez is kell egy kis gógyi, hogy észrevedd.
Másodszor: lehet, hogy neked pénz nem számít és bármit megvehetsz a legdrágább üzletbe besétálva... irigyellek érte, ha így van, de gyanítom, akadnak itt olyan srácok és csajok, akik keményen megdolgoznak azért, hogy motorozhassanak. Ha nekik megfelel az, hogy a bolti áraknál kicsit olcsóbban jussanak hozzá ugyanahhoz a termékhez, amit te csilli-villi szalonokban megveszel, akkor nem tudom, hogy neked ez miért fáj.
Tudod, én olyan csapatban vagyok, ahol ott segítik egymást az emberek, ahol tudják... akár csak egy tippel vagy egy tanáccsal. Az meg már az adott illetőn múlik, hogy melyiket veszi igénybe...
Rendelj csak a netről, eccer úgyis téglát kapsz a dobozban...
www.mlol.de - Shoei... a Raid II-es fül alatt találsz leakciózott bukókat 289 Euro-ért! (429,- helyett)
Sima fekete 249-ért a Multitec fül alatt.
Angebote - Helme - Shoei: akciós bukók 249 Euro-tól
A Fundgrube alatti menüpontban (akciós részről elérhető - pirossal van kiemelve) Shoei Raid 159 Euro-ért, Shoei XR900 199 Euro-ért...
A postázás ára: 25 Euro (ezt már megkérdeztem tőlük)
Röviden ennyi, amit ajánlani tudok.
Abba még Kevin Schwantz mehetett korengedménnyel, juniorban...
(Bár meg kell hagyni, pár cég - pl. FM - a mai napig képes alulmúlni még a hetvenes évek grafikáit is, melyek ugye kimerültek egy szögletes villámban vagy egy "turbo" feliratban...
Tegnap egy cimbim elvitte a dzsekim, úgyhogy a szombati "forgalom" vizsgán egy szafaris Columbia kabátban húzom majd az erötöst.....
A Shoei színes plekóját is eladtam, úgyhogy már csak a gyári kit van pinlockkal, 70-ért...