Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalabb egy dologrol lenne onallo vemenyed Pacree.Bar tobbek szerint Clam vagy ezen a neven.En nem tudom eldonteni,de gondolom ugysem ismerned el.
Jogos.Egyebkent egy hirdetestol indult az egesz,de mar lenyegtelen.Elnezesedet kerem!
igazad van elnezést mindenkitől de felmegy bennem a pumpa mikor ok nélkül belémkötnek
És téged?
ellentmondasz magadnak akis irományodban
én tudom, de stí-tru és luka nem
OFF
A kedves moderator idetolhatna az arcat es kitorolhetne a sok offtopic hozzaszolast, mert szvsz senki nem kivancsi a "grammarnazi" vs "roszhejesirogyerekek" szajkarate merkozesre. Az ilyenekkel vonuljatok at az uzenofalra, vagy akarhova.
Aki szeretne ide feltenni a cuccait, vagy aki eppen keresne valamit, pont az ilyenek miatt fog eltunni a sullyesztoben.
ON
Azert bizom benne,hogy csak lovakkal kereskedsz.Lokupec :)
Eltero kultura.Rejtett eroforras.Valaki biztosan megert teged. :)
Te leirtad a sajat tapasztalataidat.O meg ismet masok velemenyet mutogatja.Most eppen Bitter Sandoret.Oliver nezzel utana,mert nem tudsz motorozni. :)
Bitter Sanyinak hittunk es hiszunk is...
Te állat, miért buktatsz le
Amúgy neked a belbecs smafu?
Minden kép valós................még az is amin azt művel szegény pónilóval.
Végre megértjük egymást
Láttam a fotòt.Ha valòban te vagy rajta,akkor èrthetõ a viselkedèsed.Ìgy nincs több kèrdèsem felèd,minden vilàgos.
TB bazz.
Elfagytak az ujjaim.
A RB-n eléggé tolják.
Azért az IXS minőségi cuccokat csinál, csak nincs akkora reklám mögé rakva, mint a futó márkáknál + a svájci fizukhoz van szabva az ára
ne mis kell de sajnos nem vagyok olyan kemény mint itt egyesek
elírás
gondolom Bitter Sándor neve mond neked valami ő egyszer elmondta a véleményét a kiülős technikáról nézz utána
ja de jól néz ki arra kíváncsi lennék h lehet drágább a alpinstarnal