ezt a cipőt néztem a képen jobb sarokban van hogy motorozni. végülis beszéltem én velük telón olyen ez mint egy csizma csak kicsit más a kivitelezés de lényegébben ugyan az. szerintettek megéri ? mert tavaszal szeretnék hozzá venni 1 vagy 2 részes bőrruhát.
Ez így igaz, a Gericke boltokban sokkal inkább fogsz jó minőségű bőrcuccot találni jóáron, mint a Louis-ban. Főleg, ha a raktárboltban kezdesz (süd), ami a Triester str-én lévő Louis-tól kb 2 percre van. Én ebben, meg a Florianigasse-n lévőben (mitte) már vásároltam, mind a 2 megbízható, jó hely, a raktárban kifoghatsz olcsón előző évi modelleket is, a belvárosi boltban is vannak akciók, de ott inkább a futó akciós dolgaik vannak. Ha van GPS-ed, javasolt a használata, én kb fél óra alatt értem egyikből a másikba, nélküle oda sem találnék a belvárosiba.
A címek:
Florianigasse 55
1080 Wien (Mitte)
Triesterstraße 230
1230 Wien (Süd)
Fachmarktzentrum Rautenweg
Dassanovskyweg 2/2
1220 Wien (Nord)
Ha mar Becsbe mesz, akkor a Hein Gericke-be is menj be! Jobb cuccaik vannak mint a Louisnak, es most biztos van learazas ott is. 3 HG bolt is van, ugyhogy ha talalsz valamit, de nincs a meretedben, fel tudod hivatni a tobbi boltot, hogy naluk van-e.
7végén megyek Bécsbe Louis-ba kabátot/nadrágot/kesztyűt/csizmát venni... Abszolut kezdő motoros vagy, jó lenne ha el tudnátok látni 1-2 gyakorlati tanáccsal mire figyeljek...
Valami sportos/túrázós felszerelésen gondolkozom, nem akarok 200ezres pályaruhát de legyen bőr és protektoros.
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 48,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Hi! Ez az ikon elég tetszetős darab. A racer-ről annyit, hogy Ákos haveromnak olyan van, kenguru, elég finom darab, de nem olcsó, 29-ért már dainese-t kapok.
A biker-world honlapján találtam: Racer Wing (igaz ez fekete-szürke)
Racing protektoros kesztyű - Tenyérrész kengurubőrből készül, mely rendkivül finom fogást tesz lehetővé - Kemény protektorok a tenyérélen,a hüvelykujjnál,a kézfejnél és az ujjperceken - Keprotec csúszásvédő a tenyérélen a kisujj végéig - Megerősitett kettős bőrréteg a csúszáskor veszélyeztetett helyeken - Külső varrással az ujjaknál. Méret: S-3XL.
A Kelomotornál az icon jobban tetszik:
sport kesztyű
anyaga válogatott minőségi marhabőr
tenyérrészen duplabőr rátét megerősítés
carbon protektorok
perforált szellőzők
csuklónál flexibilis
csuklónál és alkarnál tépőzárral rögzíthető
lazer gravírozott grafika
ezt a cipőt néztem a képen jobb sarokban van hogy motorozni. végülis beszéltem én velük telón olyen ez mint egy csizma csak kicsit más a kivitelezés de lényegébben ugyan az. szerintettek megéri ? mert tavaszal szeretnék hozzá venni 1 vagy 2 részes bőrruhát.
A címek:
Florianigasse 55
1080 Wien (Mitte)
Triesterstraße 230
1230 Wien (Süd)
Fachmarktzentrum Rautenweg
Dassanovskyweg 2/2
1220 Wien (Nord)
www.hein-gericke.at
Idén májusban vásárolt Arlen Ness speed bőrruha.Szép,új állapotú!
(keveset hordtam,nem lett nagyobb motor,amihez ruhát vettem)
Jól szellözik,esöben nem volt használva!
Kb:168cm-178cm ig,és 55kg-65kg közötti mocisnak jó!
(Én:169/55)
Új bolti ára:149.900Ft.
6hónapos ruha,és áron alul eladó!
Ár:85.000Ft
Garancia:blok megvan.
Külön nadrág is eladó!
06-30-913-3965
(sms)
vagy:ghostrider1984 @freemail.hu
"Érdemes megnézni"
(email az adatlapomon)
7végén megyek Bécsbe Louis-ba kabátot/nadrágot/kesztyűt/csizmát venni... Abszolut kezdő motoros vagy, jó lenne ha el tudnátok látni 1-2 gyakorlati tanáccsal mire figyeljek...
Valami sportos/túrázós felszerelésen gondolkozom, nem akarok 200ezres pályaruhát de legyen bőr és protektoros.
Előre is köszi
A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 48,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Racing protektoros kesztyű - Tenyérrész kengurubőrből készül, mely rendkivül finom fogást tesz lehetővé - Kemény protektorok a tenyérélen,a hüvelykujjnál,a kézfejnél és az ujjperceken - Keprotec csúszásvédő a tenyérélen a kisujj végéig - Megerősitett kettős bőrréteg a csúszáskor veszélyeztetett helyeken - Külső varrással az ujjaknál. Méret: S-3XL.
A Kelomotornál az icon jobban tetszik:
sport kesztyű
anyaga válogatott minőségi marhabőr
tenyérrészen duplabőr rátét megerősítés
carbon protektorok
perforált szellőzők
csuklónál flexibilis
csuklónál és alkarnál tépőzárral rögzíthető
lazer gravírozott grafika
Egyenlőre ennyi.
Egyébként a Madif az Arlen Ness..
A Madif márkáról tud valaki valamit mondani? Egy kesztyűt néztem, de idáig nem sok infót találtam róla.
Erről a darabról lenne szó: