Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angolul tudnak, persze. Hat a bankkartya az esetleg tipus fuggo lehet, azt nem tudom.
ja és a legfontosabbat nem kérdeztem... lehet ezekben bankkártyával fizetni?
(na lépek alszani, holnap reggel indulás elött visszanézek)

kösz
ja és remélem angolul valamennyire tudnak
már benne vannak POI -ban
köszi
Azt hiszem a Süd a legnagyobb HG (Triesterstraße 230), az ott van nem messze egy Louistól. A HG ruhakínálata jobb, mint a Louis! És nem drágább, sőt. Térkép, GPS, és időben el kell indulni, de ha szánsz rá elég időt, biztos találsz jó dolgokat! Ha valami nincs a méretedben, vagy a megfelelő színben, akkor telefonáltass velük körbe, vagy rendeltesd meg, ez ott teljesen normális! És nyomtasd ki a címeket, mert el fogod felejteni...
Szia,

köszi a hasznos infókat, de 3 HG-be nem lesz időm elmenni... melyiket ajánlod? úgy hallottam valamelyik outlot? ez igaz?
köszi
Mint mindenki
az a baj, hogy nagyon kifogytam így év végén.
Mondom RUHA..
gyáá de az csak a naci vagy a kabát azabaj hogy 150 körüli pénzből kell mindent kigazdálkodni ami ruházkodás, mert motort is kell valami 250eset venni, mert még assincs és dógozni kell a pénzért na szal értitek
aham, 80 és 100 a ruha most..
sziasztok!
Volna egy kérdésem.
W2-es cross csizma 22ért megérte?
Teljesen új.mérethibás volt.
Amúgy a W2 mien márka?Nagyon gagyi?
Tapasztalatok?
Előre is köszi!
Üdv.:Feri
A Berik annyi?
80-ért a superzone-ban...
ja , oké
Mert vettem egy ALpinstarst..... Az komolyabb kategória.
miért eladó
szia.
A bokád egyáltalán nem védi. Egy esésnél szilánkosra törik.
Nekem van egy sportcsizmám, 45-ös Oxstar TCS eladó, ha érdekel. 30-ért- Fél évesen, sérülésmentesen.
Gondolom akkor nincs semmi jobb kétrészes bőrcucc hasonló árban (60-75 ezer) ugye?
Eladó Lazer sisak!

A bukó október végén vásárolt és igy kevesset használtam! Karcmentes és kivehető a belseje és mosható is! Ezüst színű plexi van rajta de adom hozzá a gyári sima plexit is! Hívj megegyezünk!
Ár: 45,000Ft Hívj megegyezünk!
Tel: 30/680-2519
E-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Alsókategória, de a pénzét megéri. Többet nem
köszi és minőségileg? valakinek valami jó vagy rossz tapasztalat?
Azt,hogy le van árazva
Itt olvashatsz róla ha meg már láttad bocs http://www.motoport.shop.hu/ka...
Sziasztok!

Mi a véleményetek a Difi cuccokról? Konkrétan a Difi Titan-ra gondolok, kabátra és nadrágra is
Szia! Kizart! Ez egy fuzos cipo, marha jokat lehet vele esni! Gondolj bele, beleakad a valtokarba! Motorozasra alkalmatlan... Ennyiert rendes motoros csizmat is kapsz! A csizma kell, hogy megvedje a bokadat.