Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj amúgy is kicsi rám
Na és akor új cuccokhoz linket tudtok?
48-as és 60 pénz,kp érdekel csak sajnos
Az a baj h van egy fölös dzsekim ahoz kéne naci. Nem cseréled esetleg valamire?
MI péz? Hanyas méret?
nekem van egy Spyke 2 részesem eladó
Akár használt is lehet
Újakat akarsz nézni?
sizasztok! Szeretnék kérni pár linket ahol motoros ruhákat tudok nézni árral együtt!
Előre is köszi!
sziasztok

nem tudom jó helyre teszem-e fel ezt,de bukót akarok venni és nagyon megtetszett ez a nolan n84. http://www.nolan.it/catalogo_0... ha vkinek volt már ilyen,vagy van és hajlandó megosztani velem a tapasztalatát,azt nagyon megköszönném.

köszi előre is
Axo cross nadrág eladó
Erről van valakinek tapasztalata?: Airoh S-4. Valameik Motorrevüben is írtak róla tapasztalatot, sajnos azt nem vettem meg...
160-nál elkezdett hátrafelé mászni, az arcomhoz nyomódva
Köszönöm a segítséget, meg is rendeltem. Üdv!
Van egy S100 nevű sisakbélés tisztító spray, ami habot képez, elmúlik a rossz szag, meg tisztít is. Én anno a Pardinál vettem.
egy kérdés: az a pardi még működik, mert a hungárián lévő bezárt és apumnak ott volt a szervízelése...
Sityak tisztításához kellene vmi tanács, sajnos nem kivehető bélésű
hali! én nekem a D csat nem jött be - másik HJC-n volt az. A gyorscsati sem csúszkál el olyan könnyen, de én nagyon szerettem a D-t. De ízlések és pofonok ;)
A GSR-ed valószínű gyorsabban megy, mint az én Apriliam, ezért nagy tempóról nem tudok nyilatkozni, 130al mentem benne, utasként pedig 160at, akkor nem volt gondom, XS-es a sisakom a mini fejemen
Pardi-Motor, a Soroksári út-Vágóhíd utca sarkánál. Elvégre ők forgalmazzák az Alpinstart.
az FG14 csatja nem jó, nem D hanem gyorcsat, ami hamar enged állítgtni kell.
Huzatos bukó, nekem a szememre ment a levegő, és elmászkál a nagyobb tempónál az arcon.

A SHOI jó választás lesz, azt vettem helyette én is, ég és föld a kölönbség, nagyon kényelmes.
én abszolút elégedett vagyok vele, főleg ennyi pénzért! boncteremben is csak jókat írnak róla. kifutó modell, így elég sok helyen akciós, pl. kelomotor-nál is.
nekem is az van, neked alulról nem áramlik be kicsit sok levegő?
Kedves fórumtársak! Páromnak szeretnék vásárolni nadrágot, mely nem egy egyszerű dolog :) a Spool nadrágokat nézegettem, melyből van a dakar 22-25e között, de nem tudom, hogy ez mennyire jó minőségű. elég sokan mondták, hogy az ilyen árban lévő Shox nadrágokat annyira nem tancsolják, ezért gondoltam inkább ennek utána kérdezek. Van valakinek tapasztalata erről, vagy esetleg ilyen árkategóriájú nadrágról? köszönöm a segítséget.
Ja, a nadrág robogózáshoz lenne használva (100-120km/órás sebességnél)
Alpinestars Supertechre hol tudok piros koptatót venni?
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végülis Shoei Raid II-t vettem, az IMET-nél akciósan 70 ért dobták utánam a 85 helyett. Első benyomás: igényesen kidolgozott, nem lötyög nem kattog semmi, minden tömítés a helyén. Nekem eddig egy óccsó MDS sisakom volt, úgyhogy ez most nagy előrelépés, ezért is tűnt fel a minőségbeli különbség. Viselése is nagyon kényelmes, sokkal könnyebb mint a régi sisak, a Pinlock tényleg, valóban páramentes, kint hűsben is lehelgettünk rá és semmi párásodást nem mutatott :) Sajnos élesben még nem sikerült kipróbálni mert a motor dokinál van, de ha valakit érdekel szívesen írok róla. 3-4 hhét múlva talán sikerül majd kivinnem utcára is.

atoka
Szia. Minden pénz kérdése. Most vettem egy HJC FG 14 phonex et. Nekem bejött. Amire számítottam azt
kaptam. Akcióban 29000 a kelomotornál. XVII Pesti út. Különben 52 és 62000 között láttam a neten
különböző helyeken. Ha lett volna 100.000 sisakra akkor schubertet vettem volna. De vannak nálam nagyon szakik akik ehhez jobban értenek. De mégegyszer,szerintem jó sisak. Ár értékarányban is.