Én innenn vettem 3 pár csizmát, kb 3 hónapja ugyanolyan jackiet egy havernak mint a tied de ugy látom már nincs a az áruházban csk GP-Plus jackie Alpinestars
ez egy nagy marhaság.....én estem már kordurában, és a következő amit vettem bőr. Van kordurám is, a hidegre,. de amint lehet váltom bőrre. Max városban használom a kordurát.
hali..
nekem shox ruhám van(volt)
nemrég pereceztem vele és hihetetlen mit bírt
eleinte énis féltem hogy leszakad rólam ,de nem igy történt
pedig rücskös aszfalt volt és tényleg mintha egy oroszlán rágott volna meg.....
Nekem olyan a kordurám,hogy a protiknál bőr betétes.
Az egyik haver eldobta magát a kordurájában csúszott vagy 150 m-t, semmi égés olvadás, csupán mintha oroszlánnal küzdött volna,úgy megvolt tépve.
Csúszáskor a cordura megolvad. Ha még el is csúszik a protektorokon, akkor szépen bele tud égni a bőrbe.
A jobb fajta bőrruha melegszik csúszáskor, de nem kopik ki. Vagyis megvédi a bőröd.
A cordurát jobban tudod variálni. (ha hideg van aláöltözöl, ha meleg van nem veszel semmit alá.
A bőrruhában vagy nagyon hideg van, vagy nagyon meleg.
Szerintem védelem szempontjából jobb a bőr.
Caberg Justissimo sisakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Most elég baráti áron jutnék hozzá,de sajnos sehol nem találtam róla tesztet.
Alpinestars
Van egy SHOX Proton kesztyűm!
XL-es méret! Új ára: 15.000.-
10.000.-et kérek érte, mivel csak 3-4szer volt rajtam!
Ha az előző ruhámmal együtt veszi meg valaki "szettben", akkor 7.000.-
Úgy akkor az egész kerül 57.000.- be, szerintem egy zsír bőrruciért, és kesztyűért nem sok!
DonPedro
A városban jobban véd a cordura?
Suomy kengurubőr kesztyű.
nekem shox ruhám van(volt)
nemrég pereceztem vele és hihetetlen mit bírt
eleinte énis féltem hogy leszakad rólam ,de nem igy történt
pedig rücskös aszfalt volt és tényleg mintha egy oroszlán rágott volna meg.....
(én 110-nél, betonon
Az egyik haver eldobta magát a kordurájában csúszott vagy 150 m-t, semmi égés olvadás, csupán mintha oroszlánnal küzdött volna,úgy megvolt tépve.
Én tudom. Csak szűknek kell lennie, hogy ne csússzon el rajtad.
A jobb fajta bőrruha melegszik csúszáskor, de nem kopik ki. Vagyis megvédi a bőröd.
A cordurát jobban tudod variálni. (ha hideg van aláöltözöl, ha meleg van nem veszel semmit alá.
A bőrruhában vagy nagyon hideg van, vagy nagyon meleg.
Szerintem védelem szempontjából jobb a bőr.