köszi hát mondjuk sajna FZ6-ra elég drágák alapból a dobok itthon, de eleve csak filozófálok azon, hogy kellene e nekem egy sportdob vagy sem... ezek szerint méginkább nem kell
Volna egy nagyon keveset használt, 2 részes női cordura ruha, Vanucci Ventus III. A kabát (sárga-fekete) női 40es, a nadrág (fekete) 42es méret, mindenféle protektorokkal ellátott, a kabát szellőzőkkel, thermo és egy Sympatex lélegző béléssel (külön is használhatók), sok zsebbel, derékban összecipzározhatók.
A ruha jelenleg akciósan 350EURO a Louis-ban, de 75ezres irányáron elvihető.
Alex... mondjuk nem látok sok esélyt, hogy veszek kipufogót, de ha netán valami őrült mód olcsóért tudsz FZ6-ra az lehet érdekelne.... ha véletlen nézegeted az árlistád és látsz FZ6-ot felsorolva akkor dobjad majd be az infót, köszi
Mostmár 2 éve nekem is spidim van,és tényleg fog,kék,piros,szinben pompázok essőben mint egy kezét használló festőművész csakhogy én motoros vagyok a kurva annyukat,de biztos én vagyok a hibás hogy ekkora elvárásokat támasztok, hogy ne fogjon meg ne szakadjon szét ha felhúzom
azta mindenit, hogy a GSR-eseknek mindenük jobb azt ne mondd légyszives, hogy azt állítottam a kesztyűdről, hogy sz*r (ma már nem lehet tudni mit fognak az emberre )
csak vicceltem még mielőtt itt valami balhé kerekedne
hy
nekem is van egy rossz tapasztalatom egy érdi motorosbolttal.
vettem egy hjc sisakot 30000ezerért.rá 2hónapra szétesett a plexi nyitó szerkezete,és visszavittem.
erre az eladó azt mondja hogy ö nem tudja összerakni vigyem el egy ÓRÁSHOZ.elvittem,az meg természetesen kiröhögött.ugyhogy inkább hagytam,mert ha visszamegyek h garancia stb ugyse lesz semmi.
mind1 azota nem vásárolok ott.
Hát nekem is fog. Piros fekte a kesztyű nincs benne sok piros. De esőbe elég rendesen fog ez is meg ha nagyon melg van. Egyzser egy felhőszkadásba jöttem haza 10 km-ről oylan piros volt a kezem 2 napig alig akartam velem kezt fogni hogy ne kenjen őket össze én se nagyon akarok többet ilyen kesztyűt venni. De én betüdtam annak hogy 17 ről 10-ért vettem de akkor a többi is szar. amuyg spidi r 100.
Az én spidi kesztyűm még száraz időben is feketére megfogja a kezemet , esőben meg mintha koromban mosakodnék... Pedig már 2 éves, már sokszor megázott, teljesen színét vesztette, és változatlanul ilyen. Többet nem lesz spidi, az is biztos...
Elhiszem, nagyjából mindenfelé ugyan ennyi lesz érzésem szerint, nemis ezzel lenne a gond, csak pont feleznék meg az árát, pedig ez tetszett, de akkor majd nézek valami mást :)
A ruhára tudsz mondani valamit?
Nameg majd keresnélek más ügyben is, ahogy nézegetem a fórumot látom dobokat is hozol :)
A ruha jelenleg akciósan 350EURO a Louis-ban, de 75ezres irányáron elvihető.
csak vicceltem még mielőtt itt valami balhé kerekedne
nekem is van egy rossz tapasztalatom egy érdi motorosbolttal.
vettem egy hjc sisakot 30000ezerért.rá 2hónapra szétesett a plexi nyitó szerkezete,és visszavittem.
erre az eladó azt mondja hogy ö nem tudja összerakni vigyem el egy ÓRÁSHOZ.elvittem,az meg természetesen kiröhögött.ugyhogy inkább hagytam,mert ha visszamegyek h garancia stb ugyse lesz semmi.
mind1 azota nem vásárolok ott.
Csak érdeklődnék,hogy HJC sisakot hozol-e be,vagy nem tudod hol lehet olcsóbban beszerezni? HQ-1es érdekelne.Itthon olyan 100körül van.
Köszi
A ruhára tudsz mondani valamit?
Nameg majd keresnélek más ügyben is, ahogy nézegetem a fórumot látom dobokat is hozol :)