Nevetségesen hangzik, de az én fejformámra - mivel nem volt "szerencsém" császárral születni - csak az Arai, a Shoei és a Schubert sisakjai passzolnak. Volt már a búrámon az AGV, az X-lite és a Suomy top sisakja is, de mindegyiket egy számmal szűkebbnek érzem homloknál....
Az első háromból viszont látatlanba megveszek bármilyen XL-est, mert az tuti!
Ha van róla képed linkeld be lécci róla, mert most is jön 4 db sisak rendelésre, és Én már nem nagyon tudom követni hogy melyik milyen replika milyen fényezés - szóval vizuális tipus vagyok... még rakok fel fazonokat... csak fel kell este hivnom a dealer-t milyen modellek vannak még closeout-ba....
Ja.. igen plexi homolog az Európában forgalmazott sisakokkal mivel egységes minőségbiztositással dolgoznak mind az Eszak-Amerikai mind az Európai piacon legalább is a SHOEI és az ARAI. Az Iraki standard-t nem ismerem ott a kevlár cuccok a menők!
Nagyon szívesen, de tényleg azt tartom a legjobbnak, ha itt keresgélsz az apró rovatban (pláne, ha velem ellentétben normál testalkatú vagy...) Hemzsegnek a féláras ruhák, főleg alpinból van sok, amit olyan arcok hordanak mint Stoner vagy Hayden...
Ja csak se szín, se méret nincs belőle!
Majd május közepén kapnak árút!
Hiheteteln de nem bírok venni már 2 hónapja egy kibaszott bőrruhát, ami nem horror áron van!
Az első háromból viszont látatlanba megveszek bármilyen XL-est, mert az tuti!