mert xl a meretem, a 3xl kicsit tulzas volt meg turazni is, 200 felett mar leszedi rolam a szel. ha eladom ugyanezt veszem xl-ben, gatyot meg L-ben, ennyi. kellemes csalodas ez a ruha!
Ma kipróbáltam a vadiúj sisakomat.
A rövid, városi próba alatt úgy tűnik, hogy a szellőzése jobb, mint az RSF2i-é. Kényelmesnek kényelmes, az egész sisak mintha kisebb külső héjazattal rendelkezne. Viszont pont emiatt picit szélesebb szögben látok ki a sisakból, mégha a plexije ennek kisebb is, mint a másiké. Remélem nem lesz zavaró, hogy a plexi zsanérja nem racsnis. Viszont a régi ilyen időben, mint a ma reggeli, már bőven párásodott a leheletemtől, ez nem teszi.
Picit szokatlan még a DD gyűrű, de nagyon jól tart.
A sisak mintha könnyebb is lenne, ezt majd meg kell nézzem pontosan.
Hogy halkabb-e, még nem tudom, igazából a másikon is a szélzaj volt erősebb 100 fölött, a még majdnem nedves Váci úton, a reggeli forgalomban nem nagyon erőltettem ezt a tempót.
Eladó egy használt AGV Flyer bukó, a hátulján TALMA aláírásával ,ha valakit érdekel jelezzen.MSN cím en is elérhető vagyok ( adatlapon),Több képet holnaptól kérésre tudok küldeni!
Ár: 35 eFt
Sajnos, még nincs jó munkahelyen, le vagyok égve, zsé nincs, moci szervizre vár, szal megvan a feszkó...
Ha összegyűjtöm a lét, szólok
De addig is érdekelne indenféle mocisruházat, természetesen csak speedes kellékek
http://foto.sportmotor.hu/g405...