Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy raido sporttarsank is ez van, nagyon elegedett vele
http://foto.sportmotor.hu/g405...
mert xl a meretem, a 3xl kicsit tulzas volt meg turazni is, 200 felett mar leszedi rolam a szel. ha eladom ugyanezt veszem xl-ben, gatyot meg L-ben, ennyi. kellemes csalodas ez a ruha!
SUOMY spec1R Anthony Gobert replica 2007 sisak elado. uj, S meret.
ARAI RX7 CORSAIR EDWARDS LAGUNA SECA LEGEND YELLOW sisak elado. arai csucsmodellje. 3/4 evet hasznalt, tokeletes allapotban. M meret.

mindket sisak JOVAL ARON ALUL.
Miért adod el?Nagyon gagyi?
Rush M ferfi motoros borruha elado!

- kabat 3xl, nadrag xl
- osszezippzarozhato
- 3M fenyvisszavero
- kiveheto beles
- kemenyprotektorok
- kb 5x volt rajtam, nem kopott, tiszta uj

ara: 50ezer
nem használt noi kordura ruha es noi fuzos bornadrag elado!

http://www.vatera.hu/tayga_cor... --- 40ezer
http://www.vatera.hu/fuzos_noi... --- 20ezer

06709473874
Így első hallásra egész jó benyomást kelt bennem ez a fajta bukó... De majd az idő megmondja, hogy milyen is valójában
Szia!Az aproban megtalálod!
Szia Brit88.engem érdekelne a sisak.valami elérhetőséget kaphatnék?
Ma kipróbáltam a vadiúj sisakomat.
A rövid, városi próba alatt úgy tűnik, hogy a szellőzése jobb, mint az RSF2i-é. Kényelmesnek kényelmes, az egész sisak mintha kisebb külső héjazattal rendelkezne. Viszont pont emiatt picit szélesebb szögben látok ki a sisakból, mégha a plexije ennek kisebb is, mint a másiké. Remélem nem lesz zavaró, hogy a plexi zsanérja nem racsnis. Viszont a régi ilyen időben, mint a ma reggeli, már bőven párásodott a leheletemtől, ez nem teszi.
Picit szokatlan még a DD gyűrű, de nagyon jól tart.
A sisak mintha könnyebb is lenne, ezt majd meg kell nézzem pontosan.
Hogy halkabb-e, még nem tudom, igazából a másikon is a szélzaj volt erősebb 100 fölött, a még majdnem nedves Váci úton, a reggeli forgalomban nem nagyon erőltettem ezt a tempót.
oké. :D
Hello.
Adok a csimmáért cserébe egy 6288-as dobozban mindennel,ha jó rám
55-öst?Nem,de adok helyette két csónakot féláron!:)
Brit88::

Esetleg valami 55-ös csizmát hasonló árban nemtudsz?:)
Sziasztok!Dainese M5 kétrészes ruha 54-es 120000Ft,Alpinestars SMX-4 csizma 43-as20000Ft,és Lazer dayton tahoe sisak M-es 25000Ft eladó!Együtt 150000Ft.Minden vadonat új!
W2 Sport Touring csizmát ismeritek? Parilla - 28k
Vélemények érdekelnének, városi motorozáshoz, rövidebb túrákhoz használnám...
Köszkösz
-T-
Üdvözletem

Eladó egy használt AGV Flyer bukó, a hátulján TALMA aláírásával ,ha valakit érdekel jelezzen.MSN cím en is elérhető vagyok ( adatlapon),Több képet holnaptól kérésre tudok küldeni!
Ár: 35 eFt
Oksi, már nézem a malóhelyeket
Csak ne habozz sokáig, mivel akciósan ennyi, egyébként a normál ára majdnem 120ezer...
Majd légyszi írd le, hogy milyen a bogrács, mert ha téll nagyon zsír, lehet akkor gyűjtögetek rá zsét...
Sajnos még nem sikerült. Ma jó is, hogy nem motorral mentem melózni, csúnyán eláztam volna hazafelé...
Remélem legkésöbb vasárnap-hétfőn sikerül majd
És kipróbáltad már?
Nem nekem van, hanem a FOKT-ban, én is tegnap vettem.
Sajnos, még nincs jó munkahelyen, le vagyok égve, zsé nincs, moci szervizre vár, szal megvan a feszkó...
Ha összegyűjtöm a lét, szólok
De addig is érdekelne indenféle mocisruházat, természetesen csak speedes kellékek
60ért a SHARK RSX nem jó?
Nem akarom rádtukmálni, de ez tényleg jó vétel...