Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

......saját gyarló életemre gondoltam....
....
...ceeeebúúúsz csacsi öreg medvém
gerincprotit kinek szánnád? anyának?
touché...
.....szeva kicsi Zseby....
bocs, de vegyél már be egy görcsoldót mindig így feszengsz? kis humor, meg hasonlók, az "náting"?

na "erről ennyit"
Holnap megyek és kifosztom brit88-at!
Akkor ezt majd holnap elolvasod... Ha valaki azt írja: "erről ennyit" az nem azt jeleti, hogy a későbbiekben befogja a pofáját vagy esetleg teljesen kitakarodik a topicból, hanem hogy a téma (márkás ruci-gagyi ruci) le van zárva. De most tényleg elég volt, a későbbiekben kizárólag az adás-vételre szorítkozom ezen rovatban.
Hali....ez mekkora?
érted külön aggódunk
itt fogalmazgattam a "rosszindulatú" dumákról, de nem mondok semmit... kicsit kiforgattam a szavait, de ez megesik
...azé ha azt meg tudnád magyarázni, hogy te a saját hsz-od hogy logikáztad ki, lepadlóznék...
na pá
...azta...
X hozzászólásodban írtad, hogy az volt az utolsó... erre írtál még egyet, hogy ehhez tartod magad... tehát már buktad, hogy az volt az utolsó, mert jött még egy...
így világos?
...na én mentem, lefáradtam...
Nem személyre szól, olvasd is el amit írtam Korábbi téma csak a napokban nagyon bekígyózott.
Ha nekem címezted, tedd meg, hogy picit visszaolvasol haversrác..
Nagyon vigyázz!
ufo gerincproti 5ezerhuf, hétvégén tudom vinni budapestre, kakucsringre.
...ez esetben nem értem mire írtad, hogy "buktam"...
...ne csessz ki velem, nekem is az lesz ...aggódsz majd értem is?
Éppenséggel nem neked szólt hanem az itt folyó araishoei stb mérhetetlen sznobizmusról... Reszketek ha belegondolok,hogy szegény Talma valami másodvonalbeli SHARK sisakban versenyez... Én tényleg aggódok!
hééé
én csak azt kérdeztem, hogy figyel-e a lába védelmére is, és arra válaszolt... ...meg annyi, hogy nem mindig kell a rosszindulatot meglátni mások szavaiban...
remélem, nem nekem akartál beszúrni, te Mats!
Hagyd, ha az órád nem TAG Heuer, nem Bentley áll a garázsodban és nem 12éves Chivas-t iszol akkor nem is vagy itt ember a divatmotorosok között... Csak azt nem értem akkor miért járnak egyesek ilyen prosztó tömeggyártott mocikkal, mint Honda, Suzuki amikor lehet kapni Agustát is... Ennyi.
te melyik bolygón vagy?
...a "buktad" c. részből hogy jutottál el odáig, hogy én azt gondolom, hogy te megköszönted, hogy kiálltam melletted? ezt komolyan fejtsd ki, mert nem semmi párosítás...
egyébként meg miben álltam ki melletted? egy-két dologgal egyetértettem, és hozzáfűztem a saját mondandómat... és?
öööööö, miért gondolod, hogy azt köszöntem meg, ahogy kiálltatok mellettem?
Egyébként bocsi, hogy elírtam a nicked...
ez kb. az amikor munkába megyek (kb. 5 km városban és NEM megyek gyorsan)... sajnos örök optimista vagyok és bízok abban, hogy a lábam kevésbé létfontosságú mint az attól feljebb található szerveim + munkában elég hülyén néz ki ha protektoros bőrgatyában meg csizmában kiballagok a büfébe.

az, hogy ez a természetes kiválasztódás része azért szerintem majdnem felér egy pusztuljon a férgese kijelentéssel, de ettől még nincs semmi gond én sem vagyok "szent" és tudom, hogy igaziból nem úgy gondolta, de azért mégis elég mókás dolog " "

sajnos ma annyira alacsony a jósági szintem, hogy nincs is, sőt...
már buktad, ugye tudod?