Hello!
Megrendelésre vannak (szinte minden márka és méret) eladó ÚJ cross, supermoto, utcai ruhák, csizmák... az itthoni árnál sokkal olcsóbban! Kb 2-3 hét alatt érkezik meg.
Britt csak ilyen kis gyerekekre való cuccokat árulsz? fekete dainese 2 részes ruha engem is érdekel meg kesztyű is meg csizma is fekete volna jó vagy valami szines de ne h piros :)
Brit!
Ha pesten jársz, vennék egy GP Plus meg egy SP-2 kesztyűt XL-esben! Várom válaszod, mert haverral kell egyeztetnem az átvételt!
Csizma nincs egyel nagyobb?
Köszi
Wazzeeeee, végre egy egyrészes ruha, a szine is jó lenne, de kicsi! A francba.... (mondjuk pénzileg nem lenne most éppen egyszerű, de megoldanám vhogy)
Megrendelésre vannak (szinte minden márka és méret) eladó ÚJ cross, supermoto, utcai ruhák, csizmák... az itthoni árnál sokkal olcsóbban! Kb 2-3 hét alatt érkezik meg.
hírdettem már itt az apróknál h keresek, itt a link hozzá... http://www.kepesmotor.hu/motor...
köszi itt az e-mailem majd írj és küldj képet ha van valami.... craft86@c2.hu
Ezeket a cuccokat hol lehetne megnézni? Esetleg Pesten nem szoktál járni valamikor? Engem főleg a csizma érdekelne.
Dobtam mailt kesztyű ügyben!
Ha pesten jársz, vennék egy GP Plus meg egy SP-2 kesztyűt XL-esben! Várom válaszod, mert haverral kell egyeztetnem az átvételt!
Csizma nincs egyel nagyobb?
Köszi
-Shoei Xr1000
-Shark RSX
Kérlek, mondjatok rá árakat, nem sietős, tartalékba kéne.