Szertnelek meg egy kicsit gazdagitani:)
Tudnal nekem szerezni 44-es meretben speed csizmat?Ha lehet fekete legyen:)Lattam egyet nalad ,de az 45-os mertu volt,bar nem ismerem az alpinestars szamozasait,lehet,hogy nekem jo volna,egyebkent nagyon tetszik.
Bar egy Dainesse-t sem vetnek meg:) .Mikor mjarsz fent Pesten?(persze ha van porteka)En Bacs megyei vagyok,de egesz jovo heten fent leszek.
Legyszi irj!
Szeva Brit!
Engem érdekelne egy kesztyű,még nem döntöttem el melyik a 2 alpinestar közül.Vagy a plus vagy az sp2.Olvastam,hogy holnap pesten jársz,így ha elhoznád mindkettőt akkor tudnék választani.Ma este már nem akartalak zavarni,de reggel majd hívlak ez ügyben.
Már régebben egyszer leírtam, hogy Dainese wave gerincvédőt 2 helyen lehet kapni: Karasna (motoros üzletág) és a ProCross (snowboard üzletág). Viszont a wave gerincvédőt mind a két divízióban gyártják és árulják is. Ráadásul a snowboardosnak mondott, egyébként kizárólag szinében különböző (fehér) is ugyanazokkal a védelmi paraméterekkel rendelkezik, mint a motorosnak mondott, fekete. Viszont árban már listaáron is van köztük különbség, a fekete 35300, a fehér 29900 és Nextwave4/05 néven fut. Karasna vs. ProCross
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-2500-038
Nembaj, vasárnap az még mindig áll.
10 rugóért odaadom.
Szertnelek meg egy kicsit gazdagitani:)
Tudnal nekem szerezni 44-es meretben speed csizmat?Ha lehet fekete legyen:)Lattam egyet nalad ,de az 45-os mertu volt,bar nem ismerem az alpinestars szamozasait,lehet,hogy nekem jo volna,egyebkent nagyon tetszik.
Bar egy Dainesse-t sem vetnek meg:) .Mikor mjarsz fent Pesten?(persze ha van porteka)En Bacs megyei vagyok,de egesz jovo heten fent leszek.
Legyszi irj!
44-es meretu speed csizmat keresek lehetoleg fekete szinben jo penzert.
Help me!
Ugya a 4 alpin kesztyűből 2 az enyém?
Vagy valaki hamarabb (tegnap fél 6 előtt jeleztem) lecsapott volna?
Engem érdekelne egy kesztyű,még nem döntöttem el melyik a 2 alpinestar közül.Vagy a plus vagy az sp2.Olvastam,hogy holnap pesten jársz,így ha elhoznád mindkettőt akkor tudnék választani.Ma este már nem akartalak zavarni,de reggel majd hívlak ez ügyben.
Karasna vs. ProCross