nekik jó,őket megvédi a jelvény meg a ruha.Csak azt ússzák meg büntetlenül ami nem szégyenlenek...ilyen országban élünk.
szép...de tisztelet a kivételnek persze,mert azért nekem is akadnak rendőr ismerőseim akik már nem egyszer húztak ki a pácból.
)nekem is sikerült lemenni Siofokra Tatabányárol félmeztelenül,törölközövel a nyakamban az R1-el.De én legalább vettem cipőt,mert a haverom a másik R1-el még azt sem vett!
tehát akkor a ruhára meg a csizmára már nem futotta neki....szegényemet de sajnálom.
Bár itt Dabason újfent hallani egy Gixeresről, aki szórakozik a zsarukkal... Bár nemtoom, hogy van-e igazságalapja.
Emlékszem, egy srác Honda CBR1000R-rel eltaknyolt a stopvonal közelében, a helikopterben halt meg. A rendőrök meg meghúzták még egypár haverját is, gyorshajtás címszó alatt, pedig ők a melóhelyen tolták az ipart, plussz az egyiknek nincs is nagymotorja.
Forza "magyarrendőrök"
Engem is megakart hülyeségekkel sózni, de gyorsan lehűtöttem azzal, hogy elkértem a nevét, jelvényét, és a beosztását. Összehúzták magukat, mint gatya a mosásban